PATRICK T. FALLON Afp
JEDAN OD NAJVEĆIH

Proživio pravi horor, a sada je otvorio dušu: ‘Bio sam prokleto blizu da iz bolnice izađem s jednom nogom‘

‘Imam puno toga čemu se treba radovati, puno teškog posla, moram biti strpljiv...‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 30. studeni 2021. 10:47

Tiger Woods se dobro oporavlja nakon teške prometne nesreće koju je proživio još u veljači. Woods je prvi put javno govorio o nesreći, oporavku nakon nje, ali i o svojoj budućnosti u golfu.

"Mislim da je realno da ću ponovno igrati profesionalni golf, ali nikad više u punom radnom vremenu, nego ću birati određene turnire i pripremati se samo za njih. To nije nešto što me čini sretnim, ali to je moja stvarnost. I ja to razumijem i prihvaćam."

Woodsova nesreća dovela je do otvorenih prijeloma i fibule i tibije u njegovoj desnoj nozi. Bilo je pitanje hoće li više uopće moći hodati.

image
PATRICK T. FALLON Afp

"Bio je trenutaka - ne bih rekao da je bilo 50-50, ali bilo je prokleto blizu da iz te bolnice izađem s jednom nogom. Kad sam sačuvao nogu, htio sam testirati i vidjeti imam li još ruke. Djevojka i prijatelji su mi u bolnici morali bacati stvari, a ja sam ih hvatao.

Nakon nesreće, Woods je rekao da se mnogo oslanjao na učenja svog oca:

"Jako su mi pomogla tatina iskustva u vojsci i specijalnim snagama. Svaki specijalac će reći da nikad ne možete znati koliko će neka borba trajati. Možda pet sekundi ili pet sati, a neke bi mogli trajati danima. Imajući to na umu, nikad ne znaš kada je kraj, pa je to možda i najteži dio oporavka, odnosno te borbe."

image
WILLIAM WEST Afp

Otkrio je da se u ovom trenutku još uvijek nije u potpunosti oporavio te da je "na pola puta".

"Imam puno toga čemu se treba radovati, puno teškog posla, moram biti strpljiv i napredovati agresivnim tempom, ali ne pretjerano."

Iako se činilo da je njegova profesionalna golf karijera blizu kraja, čini se da Woods ne misli samo tako odustati...

Linker
25. travanj 2024 17:38