UROS HOCEVAR/KOLEKTIFF Uros Hocevar/Kolektiff
KAJBA ODAGNAO SUMNJE

Ma, kakva bolest, ‘Kauboji‘ su spremni! ‘Plešemo tango s Argentinom i nadamo se da ćemo ih obrisati...‘

Uoči nastupa Hrvatske protiv Argentine na SP-u u rukometu oglasio se fizioterapeut Kauboja
Piše: SNObjavljeno: 23. siječanj 2021. 12:05

'Dobar dan Hrvatska. Ponovno sa istog mjesta iz sunčanog Kaira. Kao što ste već mogli čuti i pročitati, imali smo određenih poteškoća po noći. Zdravac, kako si? Ali uz pomoć naših prijatelja uspijevamo to nekako riješavati. Danas je taj dan, pokazatelj zašto ovoliko volimo ovaj sport, prva meč lopta hrvatske rukometne reprezentacije za ulazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva", rekao je Damir Kajba, fizioterapeut hrvatske rukometne reprezentacije.

Danas 'Kauboji' u 18.00 igraju protiv Argentine, a pobjeda osigurava plasman u četvrtfinale. Dan ranije hrvatski su reprezentativci imali problema sa crijevnom virozom, ali, čini se da je to sada iza njih.

"Plešemo danas u 18 sati tango s Argentinom i nadamo se da ćemo obrisati Argentinu kao što moj Zdravac briše naočale!", dodao je Kajba i pozvao gledatelje da se natiskaju pred televizijske ekrane za utakmicu.

Navodno su u najviše pogođeni crijevnom virozom bili Domagoj Duvnjak i Ivan Martinović, ali ne treba sumnjati da će dvojac biti itekako spreman nastup protiv 'Gaučosa'.

Linker
24. travanj 2024 20:35