Domagoj Pavlović s loptom 2018. u dresu PPD Zagreba
 RONALD GORSIC/CROPIX
STRADAO NA TRENINGU

Pa je li to moguće: Nova teška ozljeda hrvatskog reprezentativca, propušta još jedno veliko natjecanje!

Riječ je o jednom od najvećih pehista u svijetu sporta. Ovo mu je peta teška ozljeda u karijeri!
Piše: Predrag Žukina/Jutarnji listObjavljeno: 01. prosinac 2020. 22:16

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović (27) najveći je, ili jedan od najvećih, pehista - ne samo u rukometu, nego u svijetu sporta uopće.

Kao i toliko puta dosad, Pavlović se teže ozlijedio, i to opet uoči velikog natjecanja. Ozlijedio je lijevo stopalo na treningu svog Melsungena, i neće ga na parketima biti do ožujka. Naravno, to znači da ga neće biti na SP-u u Egiptu u siječnju. Isto mu se dogodilo i uoči SP-a u Njemačkoj 2019., ovo mu je već peta teža ozljeda u karijeri.

Za podsjećanje, uoči prošlog SP-a slomio je desnu nogu u sudaru s Domagojem Duvnjakom na kup-utakmici između Melsungena i Kiela. Da stvar bude gora, kao dešnjaku, sada je riječ o odraznoj lijevoj nozi. Trener Melsungena Gudmundsson dao mu je puno prilika, učinio je to i izbornik Červar, no Domagoju ne ide pa ne ide. "Ljudi moji, je li to moguće", rekao bi opet veliki Mladen Delić...

Za podsjećanje, SP u Egiptu počinje 14. I., Hrvatska je u grupi C s Katarom, Japanom i Angolom. Naši će bez Pavlovića, kao što bi i s njim, lako proći. No, zaista je pitanje kada će kraj Domagojevim nesrećama?

Linker
26. travanj 2024 00:26