JURE MISKOVIC/CROPIX
VELIKA POBJEDA ZAGREBA

O ovome se prije mjesec dana samo sanjalo: ‘Vadili smo se iz blata i dobili uz znanje i sreću!‘

‘Bilo je borbeno i za to momčad zaslužuje čestitke. Obrana pogotovo, jer napad nam je bio loš...‘
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 09. prosinac 2021. 08:15

Sjajna večer u Sutinskim vrelima. I ostvarenje onoga o čemu se prije mjesec dana samo sanjalo. Zagreb je na poziciji za prolaz skupine Lige prvaka, no još četiri kola na proljeće odredit će priču. Ivica Obrvan bio je prilično miran i sretan nakon velike pobjede protiv Vardara (23-22).

- Sretan sam da smo pobijedili, vadili smo se iz blata i dobili smo uz znanje i sreću jednu jako dobru momčad. Vraćali smo se četiri puta iz minusa, neke su nam lopte ušle, njima nisu. Bilo je borbeno i za to momčad zaslužuje čestitke. Obrana pogotovo, jer napad nam je bio loš, ali kupili smo si vrijeme do veljače i vjerujem da ćemo u tom smislu bez obzira na težak raspored biti bolji.

Veselin Vujović mirno je primio poraz u starom društvu.

- Mi smo polagali puno nade u ovu utakmicu. Izgubili smo dobivenu utakmicu jer smo pogriješili kada to nismo smjeli. Teška utakmica, velike tenzije, to ne sliči na rukomet koji igramo s drugim momčadima. Ja se iskreno bojim da bi ovaj poraz mogao izazvati negativan efekt, a mi već sedam kola nemamo pobjedu, pa se samo nadam da će biti bolje i da ćemo se dignuti i plasirati u drugi krug, što je cilj.

David Mandić je čovjek koji je ukrao zadnju loptu Vardaru.

- Ovo je bila najteža utakmica u polusezoni. Uzeli smo bodove, nismo se predavali, dosta smo oscilirali, Slavić je puno toga obranio i to nam je u konačnici pomoglo da dobijemo ovu tešku utakmicu.

Ante Kuduz u prvom dijelu dobar, u drugom na klupi.

- Zagreb se diže, lijepo za gledati. Utakmica je bila jako čudna, nismo igrali loše, ali smo se puno ispromašivali, iako je i Slavić branio i stative su se tresle. Krenulo je u nastavku, no kada je trebalo biti bolji mi nismo i na kraju smo poraženi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:55