ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix
REAKCIJE IGRAČA

Mladi hrvatski as utučen: ‘Možemo se samo lupati u glavu što nismo ovako odigrali protiv Crnogoraca!‘

Kapetan poručio: ‘Nitko nam ne može zamjeriti da se nismo bacali na glavu...‘
Piše: SNObjavljeno: 22. siječanj 2022. 22:38

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je novi poraz na Europskom prvenstvu. U ogledu drugog kola skupine I, u Budimpešti, Danska je pobijedila Hrvatsku 27-25 (12-11) te je ostavila bez šanse za polufinale.

Jedan od najboljih pojedinaca u prvome poluvremenu bio je mladi Tin Lučin:

image
ATTILA KISBENEDEK Afp

"Ne znam što bih rekao, danas kao da je druga momčad izašla na parket u odnosu na onu s Crnom Gorom. Možemo samo lupati se u glavu što nismo ovako odigrali protiv Crnogoraca. Ne znam što je točno utjecalo, je li korona ili možda drugačiji termin, ali drugačije smo ušli u utakmicu. Ono protiv Crne Gore jednostavno se više ne smije ponoviti. Protiv Francuske i sada protiv Danske pokazali smo da se možemo potući sa svima. Mi mlađi pokazali smo da zaslužujemo biti ovdje, ima tu još stvari za popraviti, ali imamo budućnost. Mislim da će svatko od nas dati svoju najbolju izvedbu u ovome dresu i u ovome dresu će ginuti."

Kapetan i lider Ivan Čupić dodao je:

"Danci su bili bolji i zasluženo pobijedili. Imali smo nekih šansi, ali eto... Nitko nam ne može zamjeriti da nismo htjeli i da se nismo bacali na glavu, ali danas to nije bilo dovoljno."

image
ANTE CIZMIC/CROPIX Cropix

Debitant Mateo Maraš oduševio je svojim pristupom, međutim bio je jednako razočaran kao i ostatak momčadi:

"Mislim da smo dali sve od sebe, pokušavali smo maksimalno. Bilo nam je teško s ovime svime što prolazimo u hotelu, ali mislim da su to navijači prepoznali i doprinijeli ovom okršaju. Mi smo im uzvratili u najboljem mogućem svjetlu, ali nekad nedostaje to 'ono malo'."

Linker
19. travanj 2024 12:08