Rukometaši uvijek spremni na zezanciju, pa i tijekom napornog putovanja
 FACEBOOK/D.KAJBA
VESELA SELIDBA

Video: Sjajna atmosfera u autobusu rukometaša na putu u Kairo! ‘Pa dobro gdje su te boce!?‘

Hrvatska reprezentacija doputovala je u Kairo. Već u četvrtak slijedi nova utakmica...
Piše: SNObjavljeno: 20. siječanj 2021. 14:06

Nakon prvog kruga hrvatski rukometaši preselili su u Kairo, a gdje nastavljaju s lovom na medalju na Svjetskom prvenstvu. Iako su se namučili za bodove, plan je ostvaren i Hrvatska nastavlja pohod u Egiptu...

Atmosferu iz autobusa prenio je na društvene mreže Damir Kajba, fizioterapeut i logističar. Jedna od tema u video-uratku bila je priprema za posljednju utakmicu, odnosno "čuveni trening s bocama". Naime, Červar je otkrio da se momčadi nije dalo putovati na trening 120 kilometara, pa su se za zadnju utakmicu spremali u njegovoj sobi - s bocama.

"Gdje su te boce?", upitao je Kajba u šaljivom video u autobusu.

Reprezentacija je doputovala u Kairo, a evo prvih reakcija:

"Stigli smo ovdje kao kao prvi u skupini. Možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro, u dobroj smo poziciji. Sami odlučujemo o sebi, imamo dobar raspored i sve je kako smo priželjivali prije nego smo došli u Egipat", kazao je Horvat po dolasku u Kairo.

Hrvatska će prema rasporedu kojeg je jučer navečer objavila Međunarodna rukometna federacija (IHF) u četvrtak u 1. kolu igrati u 18,00 sati protiv Bahreina, u 2. kolu u subotu protiv Argentine "kauboji" će na teren također u 18,00 sati, dok će u posljednjem kolu u ponedjeljak protiv branitelja naslova Danske igrati u 20,30 sati, odnosno bit će to posljednji susret u skupini.

"Idemo sad utakmicu po utakmicu, samopouzdanje se diglo, što je najbitnije. Osjeća se pozitiva koja je porasla nakon Angole, a posebno poslije Katara. Vidi se da se vraćamo u formu koju smo imali na prošlom prvenstvu", dodao je Horvat ocijenivši kako Hrvatska treba ozbiljno shvatiti sve protivnike koji je čekaju u nastavku prvenstva.

"Bahrain i Argentina su nezgodne reprezentacije, da ne ubrajamo tu Dansku. Ovo je prvenstvo do sada pokazalo da su se sve vaneuropske reprezentacije dosta približile europskim momčadima tako da će svaka utakmica biti na nož. Morat ćemo u svaku utakmicu ući sto posto da dobijemo željeni rezultat sa što manje problema", zaključio je Horvat.

U drugi krug natjecanja Danska je prenijela četiri boda, Hrvatska tri, Katar i Argentina po dva, Japan jedan, a Bahrein nula bodova.

Plasman u četvrtfinale izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

Evo kako je izgledalo u autobusu...

Linker
18. travanj 2024 20:55