IZGUBLJENA BITKA

Posvetila pjesmu majci svoje najbolje priijateljice koja je umrla od korone: ‘Zabavi se u raju...‘

Rein Villanueva
 Screenshot IG
Rein Villanueva nada se kako će njena pjesma poslužiti kao inspiracija svima koji su tijekom pandemije izgubili nekoga od bližnjih

Filipinska pjevačica Rein Villanueva koja trenutno boravi u Londonu snimila je pjesmu posvećenu majci svoje najbolje prijateljice koja je nedavno umrla u Zagrebu od posljedica koronavirusa.

Biba Marija Gradiški (69) jedna je od mnogobrojnih žrtava korone u Hrvatskoj tijekom studenog. Preminula je nakon dvotjedne borbe s tom bolešću u jednoj od bolnica.

image
Mama Biba
PR
image
Tina i njena majka
PR
image
Rein i Tina
PR

Njena kći, Tina Bello-Williams, koja živi u Velikoj Britaniji, se nakon smrti svoje majke vratila u Hrvatsku kako bi se pobrinula za oca koji je ostao sam.

Pjevačica Rein nada se kako će njena pjesma poslužiti kao inspiracija svima koji su tijekom pandemije izgubili nekoga od svojih bližnjih.

- Dok sam pisala ovu pjesmu, razmišljala sam o Tini. Znam kako su riječi i melodija koju sam odabrala upravo ono što bi ona rekla svojoj voljenoj majci - rekla je Rein Villanueva.

U jednom od stihova pjesme napisane na engleskom, Rina je 'progovorila' i hrvatski te poručuje "Mama Biba, zabavi se u raju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:32