Damjan Tadic / CROPIX CROPIX
VRLO BITNO PITANJE

'ZORAN GOBAC JE PRED IGRAČIMA REKAO DA SE POVLAČI' Červar otkrio zanimljivu situaciju s ručka i otvoreno progovorio o prvom čovjeku hrvatskog rukometa

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije nakon osvojenog srebra na Euru progovorio je za SN o brojnim gorućim temama hrvatskog rukometa, a dao je i svoje mišljenje o povlačenju dugogodišnjeg čelnog čovjeka našeg rukometa Zorana Gopca.
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 03. veljača 2020. 09:12

Zoran Gobac rekao je da se povlači s mjesta koordinatora za muški rukomet i da ga prepušta vama?

- Zoran je rekao pred igračima da se povlači. No, mislim da to sad ne dolazi u obzir. Onda je bolje da umjesto mene radi netko tko ima drugu viziju. Imam stav, znam što želim, kako želim… Nisam doživio kod njega te riječi kao neko pravo povlačenje, on je iznimno važan za rukomet i za sve naše uspjehe. No, došlo je novo vrijeme u kojem zajedno moramo zaključiti što je najbolje. Ako želimo SP 2025. igrati za naslov, ne možemo selekciju raditi 2024. To su bitna pitanja. Moramo staviti glave skupa, nema nas puno. Rukomet nam je zajednički cilj i trebamo raditi na njemu bez ikakvih animoziteta, a ima ih, pa postaviti strategiju. To je jedini put. Sve drugo nije dobro.

Zagreb, 080619.
Hotel Panorama.
Okupljanje hrvatske rukometne reprezentacije uoci dva preostala susreta kvalifikacija za EURO 2020. godine protiv Svicarske i Belgije.
Na fotografiji: Lino Cervar, Zoran Gobac.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Lino Červar i Zoran Gobac

CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI OVDJE

Linker
25. travanj 2024 02:24