Jelena Đoković
 INSTAGRAM Instagram
NEOČEKIVANA OBJAVA

Foto: Umjesto čestitke - golotinja! ATP objavio scenu iz kreveta gdje su Novak i Jelena ležali polugoli

Kad je trebalo najaviti Jelenino video-obraćanje, autori priče potpuno su "promašili".
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2021. 22:30

Nevjerojatnu stvar napravila je jedna velika sportska organizacija, kakva ATP sigurno jest. Nakon što je ovog ponedjeljka Novak Đoković preskočio Rogera Federera na vrhu ljestvice igrača koji su proveli najviše tjedana na čelu svjetskog poretka tenisača, Asocijacija teniskih profesionalaca na njenom je portalu objavila, u najmanju ruku, set skandaloznih fotografija.

Uvod u tekstu kojim ATP prijatelje tenisa podsjeća na svu veličinu Đokovićevog uspjeha izveden je dobro, no malo nakon toga već počinju šokovi... Točnije, nakon što je prikazano nekoliko inserata u kojima govore teniske legende poput Bjorna Borga, Petea Samprasa, Johna McEnroea te Novakov brat Marko i trener Marjan Vajda.

image
ATP SCREENSHOT

Kada se najavljivalo obraćanje Novakove bolje polovice, Jelene Đoković, ATP je zabezeknuo sve one koji su gledali priču s njihove stranice.

Objavio je naime, njihovu scenu iz kreveta gdje su Novak i Jelena ležali na krevetu. Novak je tada bio bez majice, a snimka je bila napravljena kada se svojedobno snimala reklama, tj. kratki igrani film o tome kako su se upoznali. Nije jasno zašto je ATP u dio priče koji se odnosi na Jelenu Đoković pustio tu, prilično golišavu i ne baš prikladnu fotografiju.

Stvarno, rijetko viđen propust kojeg su nešto kasnije ispravili... Ali, ostalo je pohranjeno.

image
ATP SCREENSHOT

Linker
16. travanj 2024 21:06