Ivan Dodig i Kristina Mladenović su osvojili Australian Open

 BRANDON MALONE Afp
VELIKA POBJEDA

Dodig i Mladenović uzeli naslov u Australiji pa otkrili: ‘Nemate pojma koliko smo se dogovarali za nastup‘

Ivan Dodig i Kristina Mladenović zajedno imaju 14 Grand Slam naslova.
Piše: S.N.Objavljeno: 28. siječanj 2022. 07:44

Ivan Dodig osvojio je svoj šesti Grand Slam naslov, četvrti u konkurenciji mješovitih parova. On je u paru s francuskom tenisačicom Kristinom Mladenović sa 6-3, 6-4 pobijedio australsku kombinaciju Jaimee Fourlis - Jason Kubler.

"Nemate pojma koliko dugo smo se dogovarali i slali jedno drugom poruke da igramo zajedno. To se napokon dogodilo i ovo je nevjerojatan način da završimo naš prvi zajednički nastup. Hvala ti, Ivane. što si igrao sa mnom"; emotivna je bila Mladenović prilikom ceremonije dodjele trofeja. Inače, ovo je njen osmi Grand Slam naslov, treći u konkurenciji mješovitih parova.

Ivan Dodig je u svojem obraćanju navijačima istaknuo kako je dvije godine zaredom osvojio naslov na Australian Openu.

"Ovdje igram dobro - prošle godine sam osvojio naslov u parovima, sada u miksu i lijepo je vratiti se ovdje", rekao je Dodig i dodao:

"Hvala svima što su došli na meč i na cijeli turnir. Svi znamo da živimo u teškim vremenima, a vi ste ovdje u Australiji imali stvarno jako teško razdoblje. Svi se mučimo s ovim što se događa i zbog toga je ovo sve fantastično. Lani sam igrao ovdje kada nije bilo publike, sada je puno bolje. Navijači su sjajni", istaknuo je hrvatski tenisač.

Linker
25. travanj 2024 11:34