Đoković u karanteni
 SCREENSHOT/YOUTUBE
NIJE IM LAKO

Foto: Paparazzi uhvatili Đokovića u najstrožoj svjetskoj karanteni! Evo kako izgleda izolacija u ‘kavezu‘

Kamere prate svaki korak zvijezda, pa je tako jedna TV postaja dobila neočekivanu ekskluzivu
Piše: SNObjavljeno: 15. siječanj 2021. 15:08

Tenisači sa šest lokacija diljem svijeta polako pristižu u Australiju, a jedan od onih koji je već doputovao je Novak Đoković, prvi favorit Australian Opena.

Budući da su organizatori maksimalno pooštrili mjere zbog pandemije koronavirusa, igrači su morali reducirati članove svojeg stožera, a i provest će dva tjedna u izolaciji.

Prvi tenisač svijeta je u Adelaideu, a osim njega tamo su Rafael Nadal, Dominic Thiem i brojna druga elita, kao i najbolje tenisačice svijeta.

Australske kamere dakako prate svaki trenutak zvijezda, pa je tako uhvaćen trenutak kako Đoković vježba u svojoj hotelskoj sobi.

Inače, svaki prekršaj obavezne karantene bit će brutalno kažnjen.

"Svatko tko napusti karantenu bez dozvole može biti kažnjen sa 19.000 dolara. Isto tako, tko prekrši pravilo može se suočiti s diskvalifikacijom, oduzimanjem novčane nagrade, hapšenjem, pa čak i deportacijom. To bi značilo da bi svaki taj pojedinac mogao imati problema za ponovni ulazak u Australiju u sljedećim godinama".

Pristup nulte tolerancije započeo je ukrcajem u jedan od 18 čarter letova koji su krenuli iz sedam gradova: Abu Dhabija, Antalije, Dohe, Dubaija, Los Angelesa, Miamija i Singapura.

Sve ove mjere stajat će organizatora čak 35 milijuna dolara. Kapacitet tribina bit će manji i do 50 posto kako bi se smanjio kontakt.

Linker
25. travanj 2024 03:44