Alsekander Zverer s djevojkom Brendom Pateom
 Screenshot: Instagram / Screenshot: Instagram
NITKO TO NIJE ZNAO

TENISKA ZVIJEZDA I NJEGOVA DJEVOJKA ŠOKIRALI NJEMAČKU PRIČOM O KORONAVIRUSU 'Tako nešto nikad nismo doživjeli! Kašljali smo po šest sati dnevno'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2020. 12:23

Jedna od najvećih mladih zvijezda svjetskog tenisa Aleksandar Zverev šokirao je Njemačku i teniski svijet priznanjem da je još u prosincu vjerojatno prebolio kornavirus.

22-godišnji Nijemac na Instagramu je otkrio da je oko Nove godine bio u Kini, zajedno sa svojom djevojkom, top modelom Brendom Pateom, te da su se vjerojatno zajedno zarazili, i u međuvremenu preboljelii koronavirus.

"Brenda i ja smo bili u Kini 28. prosinca. Ne možete ni zamisliti kako sam kašljao mjesec dana u Australiji. Temperaturu sam imao dva, tri dana,To je bio kašalj kakav nikada u životu nisam imao, svakih desetak sekundi sma imao napad", opisao je sedmi tenisač svijeta simptome na Instagram Liveu svog prijatelja Olivera Pochera.

Zverev je nakon toga nastupio na ATP Cupu i doživio tri uzastopna poraza, a potom otišao na Australian Open i došao čak do polufinala gdje ga je zaustavila druga velika mlada zvijezda Dominic Thiem.

"Ne želim ni pomisliti da sam imao koronavirus i došao do polufinala Australian Opena! To bi stvarno bilo senzacionalno', rekao je Zverev.

View this post on Instagram

Tonight .. in my dreams #goodnight #stayhealthy

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

Linker
18. travanj 2024 10:35