Goran Ivanišević
 GLYN KIRK/AFP
Za svakog po nešto

Wimbledon ide na BBC-u iako ga ove godine nema, u bogatom programu i Goran Ivanišević

Sportska redakcija BBC-a priprema bogat program od 29. lipnja do 12. srpnja kao da se turnir igra
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 12. lipanj 2020. 18:42

Najvećeg svjetskog teniskog turnira Wimbledona ovoga ljeta neće biti zbog pandemije korona virusa, odavno je otkazan, ali sportska redakcija BBC-a priprema bogat program od 29. lipnja do 12. srpnja kao da će se turnir u All England Clubu održati.

Tijekom dva tjedna emitirat će se više od 50 sati programa, koji uključuje snimke najpoznatijih mečeva i jednosatnu emisiju s voditeljicom Sue Barker, te gostima u studiju Borisom Beckerom i Timom Henmanom, odnosno Martinom Navratilovom i Johnom McEnroeom preko video linka.

Taj će program ići od ponedjeljka do petka. Prvi vikend je rezerviran za najboljeg škotskog tenisača i dvostrukog osvajača Wimbledona, nazvan je Andy Murray Greatest Hits, dok će drugi vikend biti posvećen za najbolja finala. Jedan od onih koji se spominje kao siguran jest dvoboj Gorana Ivaniševića i Andrea Agassija iz 1992. godine.

Posljednjeg dana, 12. srpnja, emitirat će se dokumentarni film One Day, koji se reflektira na 14. srpnja 2019. godine, odnosno na nezaboravno finale Novaka Đokovića i Rogera Federera, te dramatični trijumf reprezentacije Engleske u kriketu na Svjetskom prvenstvu.

Linker
15. travanj 2024 18:00