Novak Đoković

 SCOTT BARBOUR Afp
SNIMANJE VEĆ POČELO

Đokovićeva saga postat će dio novog hita na Netflixu! Najavljene i neviđene scene iz Australije

Tenisači bi do kraja godine trebali dobiti svoj serijal nalik na onaj iz života pilota Formule 1.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2022. 07:36

Ako se čini da su drama i napetost oko Novaka Đokovića u Australiji možda dio kakvog scenarija za film ili seriju, to više i nije daleko od istine. Situaciju u kojoj glavnu ulogu ima prvi tenisač svijeta već smo opisivali u nizu tekstova, a za neko vrijeme mogli bismo je i gledati na ekranima. Jer, po pisanju britanskog Daily Maila, Netflix je već počeo sa snimanjem dokumentarnog serijala u kojem se život tenisača prikazuje po predlošku iz serije Drive To Survive i vozača Formule 1.

Po navodima britanaca, ekipa iz Netflixa već ima neke neviđene scene iz slučaja Đoković koji je ovih dana okupirao pažnju čitavog svijeta. Od samog dolaska u Australiju, do imigrantskog pritvora, puštanja na slobodu i treninga nakon izlaska, sve će to gledatelji moći vidjeti u konačnom proizvodu. Očekivan izlazak materijala koji će bez sumnje postati nova Netflixova uspješnica očekuje se krajem godine, budući da će se serijal baviti i nastavkom sezone, neovisno o raspetljavanju Đokovićeve sage.

Uspješnost garantira produkcijska ekipa na čelu s Jamesom Gay-Reeseom koji je potpisao rolu glavnog producenta i u Drive To Survive. Projekt je već dobio podršku čitavog teniskog svijeta, što se također dijelom može zahvaliti DTS-u, serijalu koji je prikazao kako život vozača izgleda iznutra. ATP, WTA, ali i sva četiri Grand Slam turnira stala su iza ovog projekta, a sve teniske organizacije su rijetko kada ovako združene...

Linker
18. travanj 2024 07:25