Novak Đoković, Goran Ivanišević i ekipa snimaju helikopter

 SCOTT BARBOUR Afp
SPREMA SE ZA NOVI POHOD

FOTO: Raspoloženi Đoković odradio drugi trening u Australiji u društvu Ivaniševića, snimali ih iz helikoptera

Organizator Australian Opena imao je pristup centralnoj teniskoj areni unatoč sigurnosnom protokolu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. siječanj 2022. 10:01

Iako su neki svjetski mediji izvijestili da je drugi, današnji trening najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića bio zatvoren za javnost, fotografije koje je izdao Tennis Australia to negiraju. Naime, Đoković je odradio novi pokus na Rod Laver Areni, mjestu gdje bi za koji tjedan mogao podignuti i 10. jubilarni naslov pobjednika Australian Opena, a tom je prilikom osvanulo podosta slikovnog materijala.

Postoji tako i fotografija s Goranom Ivaniševićem koji sjedi na klupi s pametnim telefonom u rukama, dok društvo gleda helikopter koji nadlijeće teren. E sad, je li trening bio zatvoren zbog sigurnosnih ili možda marketinških razloga, kako bi organizatori AO mogli u miru obaviti fotografiranje...

image

Novak Đoković trenirao je i danas

SCOTT BARBOUR Afp

Kako bilo da bilo, Tennis Australia počastio nas je "fotkama", a na njima se dade primijetiti dobro raspoloženje u Novakovom kampu. Trenirao je jutros u 5 sati po srednjeeuropskom vremenu, a odluka australskog ministra za imigraciju Alexa Hawkea o eventualnom oduzimanju vize za boravak u toj zemlji još se čeka.

Objavili smo danas niz tekstova koji za temu imaju provjere australskih vlasti o Đokovićevom dolasku i boravku u toj zemlji. Istražuje se je li Novak lagao u popunjavanju formulara za vizu kao i to što je s njegovim PCR-testovima 16. prosinca 2021. godine. Upravo zbog novinarskog pitanja o tom datumu prekinuta je press-konferencija obitelji Đoković.

Novak trenira, Goran je uz njega, a jedno je sigurno - bit će tu još svega...

image

Novak Đoković trenirao je i danas

SCOTT BARBOUR Afp

Linker
17. travanj 2024 14:09