GIUSEPPE CACACE Afp
‘OZBILJNO JE TO REKAO?‘

Izgubio od Đokovića, pa ga otvoreno napao: ‘Ne mogu to razumjeti! Ne želim stvarati kontroverze, ali...‘

Dvostruki program odradio je danas u Tokiju najbolji tenisač svijeta Novak Đoković
Piše: SNObjavljeno: 28. srpanj 2021. 20:08

Nakon što se u jutarnjim satima plasirao u četvrtfinale pojedinačne konkurencije pobjedom protiv Španjolca Davidovicha Fokine 6:3, 6:1, isto je učinio i u mješovitim parovima s Ninom Stojanović. Srpska je kombinacija pobijedila brazilsku u sastavu Luisa Stefani / Marcelo Melo sa 6:3, 6:4.

Nakon meča mješovitih parova oglasio se Melo, koji smatra da ga je Đoković provocirao na terenu preburnim slavljenjem određenih poena i nesportskim ponašanjem spram brazilskih gledatelja na tribinama.

"Novak me iznenadio, ali na negativan način. Nije bilo potrebe za time. Prije dva dana je snimio video u kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se tako ponaša. Imao je smash ravno u moja leđa koji nije morao tako odigrati. Ali dobro, ovo je tenis i svatko pokušava igrati kako želi. Ja osobno ne bih nikad tako igrao", požalio se Melo i potom istaknuo poen koji je Đoković proslavio geladjući u smjeru brazilskog para.

"Postoje stvari koje ne mogu razumjeti. Nismo mu ništa napravili da to zaslužimo. U jednom je trenutku zamalo pogodio Luisu. Ne želim stvarati kontroverze i polemike, ali svatko tko je gledao meč i zna čitati između redova, zna o čemu govorim", rekao je Melo.

Sam Đoković bio je iznenađen kada su mu novinari prenijeli Melove reakcije.

"Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to", rekao je kratko Đoković, prenose srpski mediji.

Linker
16. travanj 2024 17:43