MINAS PANAGIOTAKIS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
ZA SVAKU POHVALU

Legendarna američka braća pronašla način za pomoć ukrajinskim izbjeglicama: ‘Srce nam se slama...‘

‘Djeca bi trebala biti na igralištima, a ne u skloništima ili u vlakovima u kojima bježe iz svojih domova‘
Piše: HinaObjavljeno: 03. ožujak 2022. 11:01

Najuspješniji teniski par svih vremena, legendarna američka braća blizanci Bob i Mike Bryan objavili su kako će na skorašnjem turniru u Indian Wellsu, koji počinje sljedećeg tjedna, održati dražbu pod nazivom "Reketi za izbjeglice" s ciljem pribavljanja financijskih sredstava za pomoć ukrajinskim izbjeglicama koji su morali napustiti svoje domove zbog ruske invazije.

"Srce nam se slama kada gledamo tragediju koja se događa u Ukrajini. Djeca bi trebala biti na igralištima, a ne u skloništima ili u vlakovima u kojima bježe iz svojih domova. Teniski svijet je tijesno povezana obitelj i uvjeren sam da ćemo, kada pokrenemo dražbu 8. ožujka, imati veliku podršku igrača", objavio je Bob Bryan.

Na dražbi, koja će trajati tijekom održavanja ATP i WTA turnira u Indian Wellsu, odnosno do 20. ožujka, bit će ponuđeni teniski reketi s potpisima aktualnih i bivših tenisača i tenisačica.

Braća Bryan su tijekom svojih igračkih karijera zajedno osvojili čak 119 naslova u parovima, od toga 16 "grand slamova".

Linker
20. travanj 2024 15:18