Ilie Nastase je u biografiji naveo kako je spavao s više od 2500 žena

 Ella Ling/bpi/Shutterstock Editorial/Profimedia
ŽENIO SE PET PUTA

Legendarni tenisač priznao: ‘Ni sam ne znam s koliko sam žena spavao. Zar je bitno 500 ili 2500!?‘

Nekadašnji broj 1: ‘S dvije žene istovremeno? To nikad nisam odbio. Možda sam lud, ali nisam glup‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2022. 21:44

Legendarni tenisač i bivši svjetski broj 1 Ilie Nastase se našao u središtu pozornosti nakon što je objavljena njegova autobiografija. Danas 75-godišnjak je u knjizi naveo kako je spavao s 2500 žena i tako podigao prašinu.

Ovaj podatak zvuči nevjerojatno, a ako vam je djelovalo kao da je Rumunj pretjerao, onda je to zato što i jest pretjerao. Priznao je to sam u razgovoru za Daily Mail kojem je otkrio zašto je rekao baš tu brojku.

"Ma ne, nije ih bilo toliko puno. To sam pretjerao za autobiografiju. Tražili su od mene neku veliku brojku da se knjiga bolje prodaje", rekao je Nastase pa okvirno rekao koja bi bila prava brojka:

"Koliko ih je bilo? Ne znam, možda 300-400. Nikada nisam brojao. To mi nije bilo ispravno. Kako da se toga sjećam? No, zar je bitno je li bilo 2500 ili 500? Neću dobiti medalju. Bilo je tu i puno promašaja. Nisam uvijek poentirao. Nekad sam bio vrlo umoran od igranja tenisa, a bio sam i odbijan."

Nastase je odgovorio i na pitanje je li ikad vodio ljubav s dvije žene u isto vrijeme.

"O da, ali nažalost nikada nisam bio s tri. Dvije su bile maksimum. Najviše volim jedan na jedan, ali ako se pojavi mogućnost za trojku, niste ludi da to odbijete. Možda jesam lud, ali glup nisam", poručio je Rumunj.

Nastase je bio jedan od najvećih u povijesti tenisa, a u bogatoj karijeri je osvojio sedam Grand Slam turnira. Njegov razuzdan život je pak priča se sebe, a u broj žena s kojima je spavao, dodajmo i to da se pet puta ženio.

Linker
15. travanj 2024 19:26