Screenshot
TRENUTAK KAD JE STADION EKSPLODIRAO

VIDEO: POTEZ ZABORAVLJENOG NOGOMETNOG VELIKANA ODUŠEVIO AMERIKANCE Pogledajte nevjerojatnu utakmicu i trenutak za antologiju 32-godišnjeg majstora!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. kolovoz 2018. 14:16

Wayne Rooney proživljava drugu nogometnu mladost u SAD-u, a nakon sinoćnje utakmice njegovog DC Uniteda i Orlanda zaslužio je status junaka i miljenika navijača.

Rooney je u ludoj pobjedi Uniteda 3:2 u zadnjim sekundama upisao dvije asistencije, a ova druga danas je na naslovnicama većine sportskih medija u SAD-u.

32-godišnji legendarni napadač je u sudačkoj nadoknadi kod rezultata 2:2 u istoj akciji spriječio poraz svog Uniteda, a potom asistirao za pobjedu. Sve se to dogodilo u petnaestak sekundi. Vratar Uniteda otrčao je pred suparnički gol na izvođenje kornera i ostavio mrežu svog gola praznom, lopta se nakon izvedenog kornera odbila do Orlandovog igrača Johnsona koji je sam krenuo na prazan gol, a onda se ukazao Rooney.

Pretrčao je pola terena, spriječio Johnsona da zabije na prazan gol, uzeo mu loptu, okrenuo se i krenuo prema protivničkom golu i odmah uputio centaršut u kazneni prostor Orlanda. Lopta je preletjela pola terena, a dočekao ju je Acosta i glavom zabio za pobjedu u 6. minuti sudačke nadoknade.

Stadion je eruptirao, a United je sada ponovno u igri za plasman u doigravanje Istočne konferencije. Pogledajte sažetak Rooneyevog nastupa protiv Orlanda.

Linker
21. travanj 2024 22:24