Jelena Glišić

Lijepa voditeljica otkriva tajnu svoje lijepe kože

 
Foto: Marko Todorov / CROPIX
 CROPIX

Svakodnevno je pred televizijskim kamerama, snimaju je iz svakog kuta dok gledateljima donosi sreću, a osim kuglica označenih brojevima, upravo je njeno lice najviše u fokusu. Zbog debelih slojeva teške televizijske šminke, poznata Loto djevojka Jelena Glišić posebno pazi kako njeguje svoje lice.

Zagreb, 051118.
Salon namjestaja Kare.
Jelena Glisic, televizijska voditeljica.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX
Foto: Marko Todorov / CROPIX

  • Posebno tretiram svoju kožu koja je uz to još i prilično suha. Hidratacija je kod mene nužna. Na Hydrafacial tretman idem jednom do dvaput mjesečno, a koža mi je poslije poput bebine, zdrava, mlada i rumena - rekla je 32-godišnja Jelena, koja priznaje da obožava ovaj tretman jer je iznimno ugodan, pa kaže, može i odspavati.
    Ne boji se bora i starenja, zapravo se divi starijim gospođama koje su njegovane.

  • Bitno je kako proživiš godine, kaže, a ne koliko ih imaš. Svoje prve bore zamijetila je kada je ušla u 30-e, stoga je tome prilagodila i kozmetiku.

  • Ne bih mogla živjeti bez dobre, masne hidratantne kreme jer mi je bitno da mi koža ne bude suha, a kada sam uočila prve bore smijalice oko očiju, počela sam koristiti i preparate protiv bora - rekla je Jelena. Koliko god ide borit će se s borama na prirodan način, kaže, a jednog dana možda se i odluči na neki zahvat, no to je još daleko, zaključila je rođena Ličanka. Kod kuće uživa u čistom zraku i domaćoj hrani, a bilo da je u Zagrebu ili u Lici, ne odstupa od svoje beauty rutine.

  • Nikada ne preskačem čišćenje lica i ovisna sam o micelarnoj vodi. Koristim je ujutro i navečer. Čak sam ujutro počela izbjegavati umivanje zbog kamenca u vodi, pa samo obrišem lice micelarnom vodom - otkrila nam je svoj beauty trik Jelena, koja je prije 13 godina ponijela titulu Miss Universe Hrvatske.

Više o temi pročitajte u tiskanom izdanju Appeal…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:41