KORAK PO KORAK

Kako skinuti i koristiti aplikaciju Croatia by Car

Croatia by Car nova je i jedinstvena aplikacija na našem tržištu. Višemjesečnim istraživanjem novinari i suradnici Jutarnjeg lista prikupili su sve relevantne restorane, hotele, znamenitosti, shopping centre u cijeloj Hrvatskoj i grupirali ih prema izlazima s autocesta. Svi su podaci više puta provjereni, a iza preporuka za restorane stoje renomirani stručnjaci, suradnici Dobre hrane i izbora Dobri restorani. Informacije potrebne za ugodno putovanje udaljene su od putnika samo nekoliko klikova i potpuno su besplatne!
 CROPIX

Odaberite jezik

Aplikacija Croatia by Car dostupna je na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. Nakon skidanja i otvaranja aplikacije na vašem će se ekranu pojaviti jednostavan izbornik na kojem možete izabrati jedan od ponuđenih jezika. Nakon što ste odabrali željeni jezik, nastavite istraživati sadržaj aplikacije kako biste saznali sve što vas zanima o hrvatskim autocestama i mjestima u njihovoj blizini koja vrijedi posjetiti. U svakom trenutku možete se vratiti na početak izbornika i mijenjati jezik na kojem vam se pokazuju podaci, što je izvrsna opcija ako želite vježbati strane jezike ili aplikaciju preporučiti strancima koji se spremaju krenuti u istraživanje Hrvatske.

Odabir jezika

Odaberite rutu i izlaz

Hrvatska je odlično premrežena autocestama, a aplikacija Croatia by Car pokriva sve dijelove zemlje te za svaku ključnu dionicu i svaki pojedini izlaz otkriva najbolje obližnje restorane, mjesta za prespavati, shopping odredišta, ali i zanimljivosti poput znamenitosti i prirodnih ljepota koje možete razgledati dok radite pauzu na svom putu do odredišta. Odaberite autocestu na kojoj se nalazite, a zatim izlaz na koji ciljate i, tko zna, možda nešto što vam je trebala biti usputna stanica neočekivano postane mjesto vašeg najljepšeg odmora!

Odaberite rutu
Odaberite izlaz

Istražite što vas zanima

Ogladnjeli ste na cesti, napravili biste pauzu, trebate nešto iz dućana ili biste čak mogli i odspavati? Nema problema, aplikacija Croatia by Car pronaći će vašu geolokaciju i označiti vama najbliži izlaz te uz njega ponuditi izbor restorana i obiteljskih domaćinstava na kojima se možete okrijepiti. Za svaki objekt dobit ćete točnu lokaciju i udaljenost od vaše trenutne pozicije pa ćete moći donijeti informiranu odluku o tome gdje je najbolje napraviti predah od puta.

Posjetite zanimljiva mjesta

Informirajte se

Za svaki restoran i seosko domaćinstvo u vašoj blizini aplikacija će vam pokazati sve relevantne informacije: koji su glavni specijaliteti u ponudi, o kojoj se vrsti kuhinje radi i kakav ambijent možete očekivati, kako stupiti u kontakt s odabranim restoranom i kako do njega doći te koji je njegov cjenovni rang. Želite li saznati o pojedinom restoranu nešto više, moći ćete proučiti i njihove službene stranice te dostupne društvene mreže. Uvrštene restorane birali su vodeći gastro stručnjaci u Hrvatskoj i ni s jednim nećete pogriješiti u izboru!

Uživajte u domaćoj hrani

Produžite boravak

Ako se želite zadržati na mjestu na kojem ste stali na ručak, odaberite u aplikaciji Croatia by Car kategoriju smještaj i izlistat će vam se obližnji mali i obiteljski hoteli te seoska domaćinstva koja imaju mogućnost smještaja. Za svaki ćete doznati kategoriju, razinu komfora i specifičnu ponudu koja bi vam mogla biti zanimljiva, a na vama je da odlučite u čemu sve želite uživati prilikom svoje pauze od puta.

Pretražite najbliža mjesta za odmor

Upoznajte destinaciju

Jeste li znali da se samo nekoliko kilometara od autoceste kojom vozite nalaze dvorci, stare utvrde, prekrasni nacionalni parkovi i parkovi prirode? Napravite pauzu od putovanja i u aplikaciji Croatia by Car odaberite kategoriju znamenitosti. Prema vašoj geolokaciji pojavit će vam se obližnje turističke atrakcije koje preporučujemo da svakako posjetite. Upoznajte bogatu hrvatsku povijesnu i kulturnu baštinu, kao i nevjerojatne prirodne fenomene.

Posjetite znamenitosti

Besplatna aplikacija Croatia by Car dostupna je za Android i iOS uređaje. Potražite je na Google Play Storeu i na App Storeu.

www.croatiabycar.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:27