SUPERTALENT

Imali smo emotivnu sezonu i najgledaniji show u Hrvatskoj

Lanjski pobjednici napravili su još jednu sjajnu sezonu  “Supertalenta” i zato se nadaju da će ih čitatelji Jutarnjeg znati nagraditi svojim glasovima

Nakon prošlogodišnje nagrade uslijedila je još jedna sjajna sezona “Supertalenta” pa je i ova nominacija potvrda uspješnog rada za produkcijsku ekipu Nove TV koja je sudjelovala u projektu.

Ponosni smo što su gledatelji i u šestoj sezoni prepoznali kvalitetu showa, a prema podacima gledanosti ‘’Supertalent’’ je i u 2018. godini bio prvi odabir gledatelja i najgledanija zabavna emisija u Hrvatskoj, što će, vjerujemo, svojim glasom znati nagraditi i glasači Zlatnog Studija, prve su reakcije ekipe “Supertalenta” nakon što su jučer objavljeni finalisti Zlatnog Studija i početak drugog kruga.

Dojmovi su još svježi jer finale šeste sezone tog popularnog licencnog reality showa održano je 16. prosinca, kad je pobjeda pripala 20-godišnjem Sarajliji Denisu Barti koji je slijep od rođenja i autist s epilepsijom. Već samim time ova je sezona, s čime se slažu i u produkciji showa, bila iznimno dirljiva.

- Šesta sezona ‘Supertalenta’ obilovala je mnoštvom sjajnih kandidata i zaista bi teško bilo izdvojiti najbolji trenutak, ali ono što definitivno možemo istaknuti jest to da je ovo bila najemotivnija sezona dosad - ističu. Denisu Barti, koji je na nastupe dolazio u pratnji oca Nebojše, pobjeda je donekle promijenila život.

ZA NOMINIRANE U SVIM KATEGORIJAMA NAGRADE 'ZLATNI STUDIO' GLASAJTE OVDJE!

- Denisa na ulici svi prepoznaju, pozdravljaju ga i čestitaju mu. Mediji pišu o Denisu i zovu ga na raznorazna gostovanja, a on od ožujka ponovno kreće na ulice kao ulični svirač.

Denis je već postao svjestan da je pobijedio u ‘Supertalentu’, a u jednoj emisiji u kojoj je gostovao predstavili su ga kao balkansku zvijezdu, a on im je odgovorio: ‘Nisam ja balkanska zvijezda, ja sam svjetska zvijezda’. Također, Denisa su u Bosni i Hercegovini u jednoj medijskoj nagradi nominirali i za osobu godine - odgovara Nebojša Barta.

Riječ je o tehnički vrlo složenom projektu. Casting je trajao šest mjeseci, a prijavilo se čak 1800 “talenata”. Žiri koji su činili Janko Popović Volarić, Maja Šuput, Davor Bilman i Martina Tomčić na audicijama je pogledao više od 400 točaka. Snimljeno je 13 emisija, s finalnom, a onaj dio koji se prikazivao uživo snimao se u Jadran filmu u studiju veličine 2300 četvornih metara. Gradnja i opremanje prvog studija za audicije na Zagrebačkom velesajmu trajala je 45 dana, a isto toliko vremena potrošeno je i za onaj u kojem se održavao show uživo.

U produkcijskoj ekipi za audicijske emisije ukupno je bilo 110 ljudi, a na tom drugom dijelu “Supertalenta” bilo je uključeno 150 članova.

- U ovakvom formatu tehnički su najzahtjevnije emisije uživo, odnosno postavljanje kompleksnih točki koje sadržavaju zahtjevan rekvizit ili obavezni nadzor Gorske službe spašavanja. Treba se pobrinuti da sve bude spremno za izravan prijenos, a tu su uvijek i potencijalne nepredvidive situacije na koje treba pravovremeno reagirati kako bi na ekranu sve izgledalo besprijekorno - otkrili su nam za kraj dio svojih tajni u produkciji “Supertalenta”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:47