PJEVAČICA GODINE

JELENA ŽNIDARIĆ ZSA ZSA 'Pjevam odmalena i čekam dan kad će publika znati sve riječi mojih pjesama'

 
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Jelena Žnidarić, koja je scenu pokorila pod umjetničkim imenom Zsa Zsa koje je odabrala po svom najdražem liku iz crtića, lani je, zahvaljujući duetu s Damirom Kedžom, pjesmom “Sve u meni se budi” bila nominirana za hit godine Zlatnog Studija.

Ovaj je put 24-godišnja glazbenica iz Međimurja nominirana u kategoriji pjevačice godine. Koja joj je nominacija draža?

- Svaka je, naravno, posebna na svoj način! Prva uvijek nekako ostane urezana - kaže djevojka čiji glas, nakon što smo ga čuli u hitovima “Pruži mi ruku”, “Tragom tvojih tragova” u duetu s Vannom i “Kada budemo sami”, sada slušamo u duetu s reperima jer je pjesmu “Božić je” snimila sa Stokom i Lay Z-jem.

- Moje srce je utkano u ovu pjesmu. Svatko od nas je radio na svojoj dionici, pa sam tako ovaj put i ja dobila priliku pokazati vam autorske sposobnosti te sam autor svoje melodije i teksta i zbog toga sam posebno sretna - kaže Zsa Zsa koja će, naravno, biti još sretnija ako u veljači uspije osvojiti nagradu Zlatni Studio.

ZA NOMINIRANE U SVIM KATEGORIJAMA NAGRADE 'ZLATNI STUDIO' GLASAJTE OVDJE!

Kako bi proslavila to priznanje?

- Možda bi pala pokoja rakijica! Zezam se, ali, dakako, napravili bismo neki party za ekipu, gdje najradije zovemo Stipu, pa malo ribice i mesića na ražnju... - smije se djevojka kojoj su konkurentice za ovu nagradu Jelena Rozga, Nina Badrić, Domenica Žuvela i Franka Batelić.

Zsa Zsa, koja kvalitetnim pjesmama i moćnim glasom pronalazi put do publike koja prepoznaje “ono nešto drugačije”, svoju solističku karijeru gradi dvije godine. No, kako kaže, pjeva otkako zna za sebe pa je tako 2006. na dječjoj Euroviziji osvojila drugo mjesto. Godinama je pjevala prateće vokale Željku Bebeku, Lani Jurčević, Ivani Kindl... Danas, ističe, ima privilegij biti dio novog, mladog vala naše glazbene scene.

- Najdraži trenutak bit će mi onaj u kojem sam prvi put otpjevala svoju pjesmu na koncertu, shvaćajući da svi u publici znaju tekst od riječi do riječi - ističe pjevačica koja poslovne planove za 2019. godinu može izreći u samo jednoj riječi: - Album!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 05:59