BIRANO DRUŠTVO

KRALJEVSKI PARTY Najbolji od najboljih do zore na nogama: 'Nismo uštogljeni i baš nam je sjajno. Jutarnji zna organizirati pravi tulum'

    AUTOR:
    • Tomislav Kukec

  • OBJAVLJENO:
  • 04.02.2019. u 10:55

Zagreb, 020219.
Matis Absolut lounge.
Nakon svecane dodjele medijskih nagrada Zlatni Studio 2019 uzvanici se se zabavljali u klubu Matis.
Na fotografiji: Ante Gelo i Janko Volaric Popovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

Ante Gelo, Zaprešić Boys, Janko Popović Volarić

 

Dodjela nagrade Zlatni Studio do dugo u noć proslavljala se u klubu Matis pokraj koncertne dvorane “Vatroslav Lisinski”. Stotine estradnjaka okupile su se kako bi proslavili pobjede svojih kolega, a kipić Zlatnog Studija bio je glavni “rekvizit” za fotografiranje.

Nina Badrić tako je radila “selfije” s poznatim televizijskim novinarom Andrijom Jarkom, svi su dolazili čestitati TV voditelju godine Zoranu Šprajcu, a mlada glumica Elizabeta Brodić, koja je osvojila nagradu u kategoriji Novo lice u kazalištu, morala se braniti od poljubaca članova obitelji, prijatelja i brojnih obožavatelja.

Poznati glumac Goran Grgić komentirao je da je ova nagrada prekretnica, jer prvi put uključuje i kazalište.

- Tako je teatar, na neki način, izišao iz medijske kutije i otvorio se svijetu - komentirao je zadovoljni Grgić koji se i sam uključio u izravni televizijski prijenos kao jedan od prezentera na svečanosti dodjele nagrada.

 

Redatelj nagrađene predstave “Rikard III.” u izvedbi ansambla Dramskog kazališta Gavella, Aleksandar Popovski, zabavljao se s ekipom iz svoje predstave, no rado je razgovarao s novinarima. Kaže kako je nagrada Zlatni Studio velika stvar za čitavu scenu, pogotovo jer o njoj ne odlučuje struka, nego sama publika, oni za koje se predstave i rade.

Dobro raspoloženi pobjednici i njihovi prijatelji veselili su se do ranih jutarnjih sati. Bendu neumornog Ante Gele sporadično su se pridružili Petar Grašo, Nina Badrić, Zaprešić Boysi i Zorica Kondža. Mnogi od njih na binu su se popeli s kipićem Zlatnog Studija u jednoj, a šampanjcem u drugoj ruci. Dobro raspoložena ekipa komentirala je kako je tulum Jutarnjeg lista doista jedinstven i znalački organiziran jer za razliku od mnogih sličnih dodjela “nije nimalo uštogljen i svi se baš dobro zabavljaju”

 

Zvijezde su  se odjednom počele izmjenjivati pred mikrofonom

Poneseni izvrsnom atmosferom na after partyju nakon dodjele Zlatnih Studija na pozornici su se bendu Ante Gele spontano pridružile i naše najveće glazbene zvijezde, pjevajući kako svoje, tako i hitove kolega.

Led je, uz ovacije uzvanika, probila pjevačica s jednim od najraskošnijih vokala domaće glazbene scene, Zorica Kondža, i otpjevala svoju pjesmu “Zar je voljeti grijeh”, a mikrofona se s veseljem prihvatila i kasnije.

Nakon toga nekoliko pjesama s Ninom Badrić uglas su otpjevali svi prisutni, a pjevačica godine zatim je na scenu pozvala glumca Janka Popovića Volarića koji je oduševio svojim energičnim nastupom pjevajući “Igraj moja Hrvatska”. Iako se u početku nećkao, za klavir je sjeo i Petar Grašo, koji je uz svoje uspješnice s puno emocija pjevao i nekoliko pjesama pokojne glazbene legende Olivera Dragojevića.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo