ZLATNI STUDIO

ČITATELJI ODABRALI POBJEDNIKE U petak show za najbolje. Uživo iz studija 'Anton Marti'

Marko Todorov / CROPIX

Na Prvom programu HTV-a 6. ožujka u 20 sati saznat ćemo tko je zabljesnuo u glazbi, na TV-u i radiju, filmu te u kazalištu

Baš kao i u prva dva izdanja, i treća dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio, koja će se emitirati u izravnom prijenosu u petak 6. ožujka na Prvom programu HTV-a u 20.05 sati, bit će spektakl za pamćenje o kojem će se pričati još dugo.

Više od 300 tisuća čitatelja tjednika Studio, putem kupona i online, pod motom “najbolji biraju najbolje”, dali su svoj glas i birali pobjednike među svojim omiljenim televizijskim licima, glazbenicima, glumcima, radijskim voditeljima, najboljim tv emisijama, kazališnim predstavama, filmovima...

Na finalnoj večeri neće manjkati iznenađenja u zabavno-glazbenom programu u koji će biti uključene najveće zvijezde domaće javne scene dok se budu otkrivali dobitnici iz kategorija televizije, filma, glazbe, radija i kazališta. Tako će ovogodišnji Zlatni Studio već u prvim sekundama dodjele imati spektakularno otvaranje programa nastupom Jelene Rozge u potpuno drugačijoj glazbenoj ulozi od one u kojoj smo je navikli vidjeti.

Drugo veliko iznenađenje gala večeri bit će remake kultne “Moje domovine”, autora Zrinka Tutića i Rajka Dujmića, koja će nakon gotovo tri desetljeća, u godini u kojoj Hrvatska predsjeda Vijećem Europe, na pozornici okupiti novi Bend Aid.

Naravno, uz pjevače koji će ovoj pjesmi donijeti neku novu energiju i prvi put otpjevati nezaboravne stihove, bit će tu i oni koji su svojim vokalima obilježili i originalnu verziju.

A u remakeu “Moje domovine”, u izravnom TV prijenosu koji režira Ivan Miladinov pod paskom glazbenog producenta Ante Gela i scenografa Dragutina Broza, sudjelovat će i proslavljena glumica Zrinka Cvitešić, maestro Ivan Repušić te proslavni nogometni trener, izbornik Zlatko Dalić.

 Kroz bogat i šarolik program gledatelje će voditi iskusna voditeljica Barbara Kolar, a prvi put će se, uz nju, u voditeljskoj ulozi okušati i naša poznata glumica Jelena Otašević Babić.

A u ulozi pjevača, u kojoj se vrlo rijetko nađe, na dodjeli će se okušati i naš slavni glumac, čije ćemo ime zasad ostaviti u tajnosti.

No, naš tajanstveni junak oduševio je svojom rolom u seriji “Nestali”, kapetan je showa “Volim Hrvatsku”, ali i član žirija u “Tvoje lice zvuči poznato”. Spektakl kakav je dodjela najveće medijske nagrade Zlatni Studio uključuje i slavne prezentere, a oni su, kao i dosad, najveće zvijezde filmske, kazališne, televizijske i glazbene scene. Da se uistinu radi o najvećem medijskom događaju godine govori i činjenica da su se radi dodjele otkazivale predstave i pomicali datumi koncerata.

A da bi se pokazali u najboljem svjetlu, finalisti, posebno naše poznate dame, već neko vrijeme biraju toalete za tu posebnu večer, šivaju se haljine, angažiraju dizajneri, pa će dodjela ujedno biti i pravo modno događanje.

Izdvajamo