PJEVAČICE

FRANKA BATELIĆ 'Unatoč pelenama, neprospavanim noćima i dojenju, zaljubljena sam kao nikada dosad'

Bila je sretna zbog nominacije za Zlatni Studio iako je u sasvim drugom životnom filmu otkad je majka malog Viktora. Ne zna još što će odjenuti na dodjeli nagrade, a nominacija joj je veliki pokretač da nastavi glazbenim putem
Franka Batelić
 Berislava Picek / CROPIX

U kakvoj ću se kreaciji pojaviti 6. ožujka na dodjeli Zlatnog Studija? Zaista ne znam. Iskreno, daleko je to za razmišljanje. Sada sam u jednom sasvim drugom filmu, za jednu ženu, vjerujem, najdivnijem. Pelene, dojenje, nespavanje noćima... - kaže Franka Batelić, finalistica naše nagrade u kategoriji za Najbolju pjevačicu. Što je prvo pomislila kad je doznala da je ušla u završnicu izbora u kojem najbolji biraju najbolje?

Prošla godina

- Prvo što sam osjetila bila je neopisiva sreća, ali i odgovornost da opravdam toliko povjerenje glasača. Iskreno, jako sam sretna! To je veliki pokretač da nastavimo ovim putem, to je moj dar svima! Ova godina je predivno počela i veselim se svemu što dolazi - kaže glazbenica koja je nominirana u iznimno jakoj konkurenciji. Je li se nadala prolasku u drugi krug?

- Zaista je čast biti u društvu takvih glazbenih imena! Ne mogu reći da sam se nadala, ali sam to jako željela. Upravo mi zato ova nominacija puno znači - govori Franka koja će proteklu 2019. godinu pamtiti po mnogo lijepih stvari.

- Kada bi mi i 2020. bila kao prošla godina, bila bih jako sretna. Poslovno ću 2019. godinu pamtiti po predivnim, sretnim, raspjevanim ljudima na koncertima, emocijama koje su mi darovali fanovi, danima i noćima u glazbenom studiju, pjesmama koje su ljudi voljeli, ma bila je to godina za pamćenje! - ističe Franka koja je radila gotovo do samog kraja trudnoće, ali je već najavila i skorašnji povratak na scenu. Što sljedeće priprema?

Koncert u Zagrebu

- Neke pjesme su snimljene, neke su već u pripremi, tako da se nadam da bi ubrzo tijekom godine mogao i moj novi album, čemu se jako veselim! Ali najviše se veselim pjevanju za svoju publiku. Uz to, željela bih napraviti veći koncert u Zagrebu - otkriva pjevačica koja je svoju najveću nagradu u ovoj godini, rođenje sina Viktora, već osvojila sa suprugom Vedranom Ćorlukom. Kako protječu prvi tjedni s malenim? Je li Viktor zahtjevna beba?

- Da, moja najveća nagrada je uz nas doma! Zaljubljena sam kao nikad dosad. To je neopisiv osjećaj! - kaže Franka koju pitamo koliko je sati u komadu, otkad je postala mama, dosad najviše odspavala.

- Na to se pitanje mogu samo nasmijati. Ali, reći ću vam da je najbolji savjet koji sam dobila: spavaj kad i beba spava. Eh, lako je to reći, ali koji put i nemoguće izvesti - kroz smijeh priznaje Franka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:17