ZLATNI STUDIO

ODLUČILO 300.000 LJUDI Glasovi se broje, a tko će sve slaviti saznat ćemo 6. ožujka u izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji

 

Završilo je glasanje za nagradu Zlatni Studio. Odaziv naših čitatelja ove godine bio je nevjerojatan: čak 300.000 njih dalo je glas svojim omiljenim televizijskim licima, glazbenicima, glumcima, radijskim voditeljima, najboljim televizijskim emisijama, kazališnim predstavama...

Sad je na redu zbrajanje glasova, a konačni rezultati doznat će se 6. ožujka u izravnom televizijskom prijenosu s HRT-a. Bit će to večer za pamćenje jer ćemo, osim nagrađenih, vidjeti i brojne poznate u ulogama prezentera Zlatnog Studija.

Treću godinu zaredom glazbena ekipa, potpomognuta vrijednim novinarima Studija, marljivo priprema i glazbena iznenađenja o kojima će se, nema sumnje, pričati i nakon što se televizijske kamere ugase.

Mnogi naši finalisti - a ove se godine glasalo u ukupno 25 kategorija - već su odabrali kreacije za gala večer Zlatnog Studija pa će 6. ožujka na svoje doći i ljubitelji mode, koji će moći promotriti tko je što odjenuo.

Finale je sve bliže, a nakon finala, baš kao i prethodnih godina, sprema se nezaboravni tulum za koji se već mjesecima traži ulaznica viška.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:44