ZLATNI STUDIO

BLIŽI SE DODJELA NAJVEĆE MEDIJSKE NAGRADE U DRŽAVI Kako naše najveće zvijezde putem Facebooka potiču fanove da im daju svoj glas

 
 CROPIX

Kako se približava prva dodjela najvećih medijskih nagrada Zlatni Studio, tako je i među finalistima svih kategorija uzbuđenje sve veće.

Motivacija

Nakon objave imena nominiranih koji su se našli u drugom krugu, u prošlom broju Studija naši su se vrhunski glumci, redatelji, glazbenici, radijski i televizijski voditelji, ali i televizije sa svojim emisijama te kazališta potrudili na društvenim mrežama motivirati svoje obožavatelje i navijače da se potrude još jače. Na službenoj Facebook stranici Olivera Dragojevića njegova je publika dobila poziv da i dalje može dati glas za koncert godine “Oliverovih 70”, ali i glasovati za Olivera u kategoriji najboljeg pjevača.

Sve popularnija mlada pjevačica Mia Dimšić iz Osijeka, koja je već prvom svojom pjesmom, “Život nije siv”, osvojila srca domaće publike, zahvalila je na glasovima koji su joj omogućili ulazak u drugi krug, stavila link na koji se i dalje može glasovati te uputila i na kupone koji izlaze u Studiju.

“Najdraži moji, u tijeku je izbor za najbolju pjevačicu na Jutarnji.hr. Volim vas!” kratko je na Facebooku poručila Nina Badrić svojim pratiteljima.

Jelena Rozga naglasila je kako “ne pije i ne puši” do Zlatnog Studija, a tom je prilikom na Facebooku podsjetila svojih više od 700 tisuća pratitelja i na spot pjesme koja se također našla u finalu u kategoriji za hit godine. Grupa Opća opasnost ponosno je naglasila kako su zahvaljujući 100.000 čitatelja Jutarnjeg postali finalisti “najveće medijske nagrade Zlatni Studio” pa su stoga pozvali obožavatelje da ih dodatno podrže u drugom krugu, a isto je učinilo i Hladno pivo.

Troje nominiranih

Mladom glumačkom nadom Adrianom Pezdircem, finalistom nominiranim za novo lice, pohvalilo se njegovo matično kazalište ZKM. Na svojem je Instagramu glumac Janko Popović Volarić u istom postu pozvao obožavatelje da daju svoj glas za njega kao najboljeg glumca, Natašu Janjić kao najbolju glumicu te za film “Goran”, koji im je sve to omogućio, u kategoriji najboljeg filma.

“Ušli smo u finale za nagradu Jutarnjeg lista, Zlatni Studio. Nataša za glumicu, ja za glumca i ‘Goran’ za najbolji film”, napisao je Janko i stavio fotografiju na kojoj su svi troje nominiranih.

Olimpijski duh

HTV-ovka Zrinka Grancarić veselo je pozvala svoje glasače, podsjetivši ih da ne zaborave na kupone iz Studija koji su vrlo važni u odluci tko će pobijediti te je sportski i u olimpijskom duhu dodala kako se već osjeća kao pobjednica bez obzira na ishod.

Možda najvredniji među svim nominiranima kada je u pitanju promocija su oni iz kategorije radija. Tako je Antena Zagreb, koja također konkurira u kategoriji za Radio godine, svoju voditeljicu Tamaru Loos stavila kao naslovnu sliku na Facebooku.

A kada bi se dodjeljivala nagrada za najduhovitiji poziv, ona bi definitivno pripala Facebook stranici HTV-ova showa “A-strana” koja se u ovom slučaju zove “B-strana”. Oni su uz link na koji se može glasati stavili jedan od nastupa u tom hvaljenom showu, i to izvedbu Dade Topića i Daniela Juriševića “Molitva”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:59