ZLATNI STUDIO

JELENA ROZGA O NOMINACIJI ZA NAJBOLJU PJEVAČICU 'Nagrade su uvijek potvrda rada, no priznanje publike ima poseban sjaj'

Jelena Rozga
 Livio Andrijic / HANZA MEDIA

Sa Studijem Jutarnjeg lista već godinama odlično surađujem i baš sam sretna što sam nominirana. Kad stigne takva vijest, uvijek vam uljepša dan - kaže Jelena Rozga koja je za nagradu Zlatni Studio nominirana u kategoriji za najbolju pjevačicu. Plavokosoj Splićanki posebno je drago što će o nagrađenima odlučivati oni koji su joj od početka karijere uvijek bili najvažniji.

- Kad su nagrade u pitanju, meni su najvažnije nagrade publike i baš takva me priznanja oduvijek neizmjerno vesele. Nagrade koje dodjeljuje publika, one su najvećeg sjaja - ističe Jelena. Koliko joj znače nagrade?

Nezaboravna godina

- Svaka je nagrada potvrda vašeg rada, potvrda je to da je ono što radite - dobro. Lijepo je dobiti priznanje, ali priznanje koje dodjeljuje publika, najvažnije mi je i najdraže - kaže pjevačica koja će proteklu godinu pamtiti po dobru.

- Iza mene je godina puna lijepih i nezaboravnih koncerata, lijepih putovanja, upoznavanje novih zanimljivih ljudi... Mnogo uspomena imam iz 2017. godine. Prošlu godinu, naravno, pamtit ću i po tome što je album ‘Moderna žena’ dobio nagradu kao najprodavaniji album u Hrvatskoj, što me je razveselilo jer svi da se danas malo kupuju originalni nosači zvuka...

Živimo u vremenima kada ni diskografija, ni naklade nisu što su bile nekad. Stoga je dobiti priznanje za najprodavaniji album meni uistinu bila, mogu reći, velika čast - govori Jelena koja si je nakon uzbudljive poslovne godine početkom siječnja priuštila kratki godišnji odmor koji je provela u Grčkoj i Dubaiju. Odmorna, na scenu se vraća puna snage i novih ideja. Što nam sprema u 2018. godini?

Puno iznenađenja

- Bit će tu puno iznenađenja, novih pjesama i puno toga o čemu je još rano govoriti. Ali, sigurna sam da ćemo u svemu što radim uživati i moja publika i ja. Izazov mi je svaka nova pjesma, svaki novi album, svemu tome se iskreno i od srca veselim. Sigurna sam da će i ovo biti lijepa i, nadam se, uspješna godina - kaže pjevačica čiji je hit “Ne pijem, ne pušim” u siječnju 2017. godine bio nominiran za hit godine, prema izboru Narodnog radija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:07