ZLATNI STUDIO

VELIKI FOTOIZVJEŠTAJ S DODJELE NAJVEĆE MEDIJSKE NAGRADE Naša jedna od najvećih glazbenih diva plijenila ekstravagantnim šeširom

    AUTOR:
    • Tena Šarčević

  • OBJAVLJENO:
  • 27.02.2018. u 22:53

HANZA MEDIA

 

Spektakularnoj dodjeli Zlatnog Studija u svojim najsjajnijim toaletama i odjelima prisustvovale su brojne osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Bilo je tu glumaca, pjevača, radijskih i televizijskih voditelja, drugih medijskih radnika, scenografa, dizajnera...

Nagradu je iz prvih redova popratila velikanka hrvatske kulture Mani Gotovac, a puno je pažnje izazvala i Josipa Lisac, koja je na dodjelu stigla u očekivano zanimljivoj kombinaciji, s ekscentričnim šeširom na glavi. Nakon dodjele, Lisac je nekoliko minuta razgovarala s najmlađom među kolegicama pjevačicama, Mijom Dimšić. Kako nam je Mia kasnije otkrila, Lisac je za nju imala samo riječi hvale i podrške.

Iznimno zanimljiv outfit imala je i glumica Judita Franković, koja je i vodila dio dodjele, a koja se pojavila u bijeloj kreaciji iz nove kolekcije Envy Rooma. Istoj modnoj kući bila je odana i Jelena Veljača, koja je odjenula njihovu upečatljivu crvenu suknju s volanima. Volane je na ciklama asimetričnom kombinezonu pokazala i Nataša Janjić, nagrađena za najbolju glumicu. Dubokim dekolteima poglede su plijenile Jelena Rozga i Danijela Martinović.

Pogledajte tko je sve stigao na dodjelu Zlatnog studija:

 

U predvorju HRT-ove najveće dvorane ležerno su se, među ostalim, družili i Damir Kedžo, Zsa Zsa, Barbara Nola, Vinko Brešan, Saša Buneta, Slavko Sobin, Milan Pleština, Janko Popović Volarić, Tara Rosandić, Goran Bare, Ivana Paradžiković, Nives Čanović, Petar Grašo, Doris Dragović i brojni drugi.

Pogledajte kako je bilo na svečanoj dodjeli nagrada i kakva je bila atmosfera u publici

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo