KUPID, A NE TIRANIN

A KAŽU DA JE TIRANIN... Sramežljivi glumac popularan i u Hrvatskoj nije znao kako zaprositi djevojku, pa je zatražio pomoć - Erdogana!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.11.2016. u 19:46

Turkish President Tayyip Erdogan attends an interview with Reuters at the Presidential Palace in Ankara, Turkey, July 21, 2016. REUTERS/Umit Bektas
REUTERS

Glumac Murat Yıldırım, kojeg je hrvatska publika upoznala kao zgodnog i bogatog Demira u turskoj TV seriji 'Asi', uskoro će se vjenčati s marokanskom ljepoticom Imane el-Bani.

Da zaruke prođu u najboljem redu pobrinuo se i sam turski predsjednik.

INSTAGRAM
 

Recep Tayyip Erdoğan pomogao je Yıldırımu da zaprosi Miss Maroka iz 2006. godine poštujući tursku tradiciju i običaje.

Predsjednik je zaručnike dočekao u zračnoj luci u Ankari, kamo su zaljubljene zvijezde stigle iz Muratove rodne Adnane. Ondje je budući mladoženja partnerici organizirao glamurozan doček uz bubnjeve i tradicionalne turske instrumente.

'Murat je zamolio predsjednika da u njegovo ime zatraži Imaneinu ruku od mladenkina oca. Erdogan je bio oduševljen idejom. Preko aplikacije FaceTime na Facebooku nazvao je gospodina i sve odradio po pravilima', rekli su prijatelji para.

Šuška se kako je glumac Recepa pozvao i na vjenčanje, a postoji mogućnost da će mladencima biti i kum.

Iako ga mnogi zbog oštrih i konzervativnih političkih stavova zovu tiraninom, Erdoğan je pokazao da ima i romantičnu stranu, koju turska i svjetska javnost prerijetko viđaju.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo