NIKOGA NIJE ŠTEDIO

ALEC BALDWIN 'Jedan brat je pomahnitali ovisnik, drugi je idiot jer simpatizira Trumpa, a Rose McGowan je najtragičnija osoba #metoo pokreta'

Alec Baldwin
 Getty Images

Alec Baldwin (60) u novom intervjuu za The Hollywood Reporter osvrnuo se, između ostaloga, na svoj odnos s braćom, komentirao je pokret #metoo, a progovorio je i o Justinu Bieberu (24), koji je nedavno oženio Hailey Baldwin (21), kćer njegova brata Stephena (52).

Dvije godine mlađi brat Daniel (58) Alecu je danas prijatelj, iako ga je ovaj svojedobno nazvao "pomahnitalim i bijesnim ovisnikom o drogama", ali sa Stephenom i dalje nema nikakvu komunikaciju.

- On je isti Rolf Gruber! (nacist iz filma 'Moje pjesme, moji snovi') - jednostavno se voli družiti s krivim ljudima, uvijek bira najgoru ekipu... Pobogu, simpatizira Donalda Trumpa! Nisam siguran da takvog lika, idiota, pa makar mi on bio i rođeni brat, želim pozvati na obiteljsku božićnu večeru - izjavio je Alec.

Na pitanje hoće li uskoro u svom talk showu koji se emitira na ABC-u ugostiti kanadsku pop zvijezdu Biebera, Baldwin je jasno i glasno rekao - "ni pod razno", prenosi Daily Mail.

A junak holivudskih filmova "Bijeg" i "Na rubu divljine" ni o kolegici Rose McGowan (45) nema baš najbolje mišljenje.

- Ona je vjerojatno najtragičnija osoba u čitavom #metoo pokretu. Ne možeš doći do cilja ako pritom gaziš nevine ljude (muškarce), a upravo to Rose radi - izjavio je Alec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:18