ČESTITKE!

ANA MAJHENIĆ I HERCEG POSTAT ĆE RODITELJI! Lijepa glumica u četvrtom je mjesecu trudnoće, već zna bebin spol, a s partnerom se dogovorila i oko imena

 
Ana Majhenić
 Damir Krajac / CROPIX

Zagrebačka glumica Ana Majhenić (36) ovih dana na društvenoj mreži Facebook s prijateljima je podijelila sretnu vijest - naime, partner Antun Herceg i ona čekaju prvo dijete!

Zvijezda domaćih TV serija "Obični ljudi" i "Zlatni dvori" u četvrtom je mjesecu trudnoće, a sudeći po fotografijama i snimkama na Instagramu, buduća mama i dalje redovito vježba jogu te pleše oko šipke.

- Antun i ja znamo bebin spol, već smo izabrali i ime, ali to bih za sad zadržala za sebe - rekla je Ana za Story.hr. Otkrila je i kako je prva dva mjeseca imala mučnine, ali sad se, kaže, osjeća odlično i veseli se majčinstvu.

- Trudnoća je lijepo i izazovno iskustvo, i fizički i psihički. Sretna sam što imam tako dobrog partnera uz sebe - izjavila je Majhenić.

Puno joj pomažu i prijateljice te kolegice, koje su također trudne ili su već rodile, pa Anina beba već ima i robicu koju su joj pripremile te darovale druge mame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:56