OTVORILA DUŠU

AUTORICA HITOVA KOJE SVI PJEVAMO DALA PRVI TV INTERVJU POSLIJE BORBE S TEŠKOM BOLEŠĆU 'Mislila sam si - izgubila sam dijete, što se gore može desiti'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.11.2018. u 16:10

Beograd, 021115.
Marina Tucakovic, glazbenica i tekstopisac
Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX
Pedja Milosavljevic / CROPIX

Marina Tucaković

 

Jedna od najpoznatijih autorica glazbenih tekstova u regiji, Marina Tucaković (65), prvi put pred kamerama progovorila je o teškoj borbi s karcinomom. Genijalka, koja je surađivala sa Severinom, Mišom Kovačem, Magazinom, Zdravkom Čolićem i mnogim drugim zvijezdama, gostovala je na makedonskoj televiziji 1 TV, gdje je dala vrlo iskren i intiman intervju.

Beograd, 201108.
Severina Vuckovic odrzala je promociju svog novog albuma Zdravo Marijo u Beogradu. Promocija se odrzala u klubu Magacin. Severina od 12. prosinca krece na veliku turneju koja pocinje u Zagrebu u Domu sportova, a poslije ce nastupati u LJubljani, Splitu Sarajevu i Beogradu.
Severina i Marina Tucakovic (skroz desno).
Foto: Matija Kokovic / CROPIX
Matija Kokovic / CROPIX

Marina Tucaković (skroz desno) sa Severinom (skroz lijevo)

 

- Imala sam karcinom dojke, voda mi je krenula prema plućima… Prošla sam pakao. Ali dok sam polusvjesna ležala na onkologiji, nekako ipak nisam osjećala nikakav strah... Mislila sam si - šta bude, bit će. Izgubila sam dijete, što mi se gore od toga može desiti - izjavila je Marina, a prenio je Blic.

- Uvijek se bojite za osobe koje volite... Zanimljivo, ja sam tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali zajedno, zbilja nisam mogla imati loš predosjećaj... I eto, baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala - rekla je Tucaković o najvećoj privatnoj tragediji. Podsjetimo, njezin sin Miloš umro je u dobi od samo 24 godine. Marina je tad bila članica žirija u TV talent showu "Operacija Trijumf".

- To je bio trenutak ludila i trezvenosti. Samo sam napisala: 'Ja ne mogu doći u emisiju. Oprostite, upravo mi je umro sin. Imala sam toliko profesionalnosti i svjesnosti javiti ljudima da me ne čekaju - rekla je Tucaković na makedonskoj televiziji.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo