STIŽE PRINOVA

BEBIN SPOL SIMONA ĆE ZNATI DO KRAJA GODINE 'Molim Boga da je prati te da uvijek bude plemenita, sretna i poštena'

 / FACEBOOK

Čuvali smo čuvali, a sada smo otkrili. Zahvaljujem ti, Bože, što si mi povjerio da budem majka još jednog tvog djeteta. A tebe, Majčice Marija, molim da pratiš moju bebicu koju nosim da uvijek bude plemenita, sretna i poštena. Neka i njezin život bude na Tvoju slavu, Gospodine, napisala je Simona Mijoković na društvenoj mreži.

Čim je objavila da je trudna, prijatelji su bivšu manekenku i reality zvijezdu zatrpali čestitkama i najljepšim željama.

Simona se u svibnju ove godine udala za Stanislava Mijokovića, poduzetnika iz Tovarnika, a par je prije braka živio u predbračnoj čistoći.

'Stanislav je moj zemaljski sveti Josip koji me vodio prema Kristu', izjavila je Mijoković poslije vjenčanja. Rekla nam je kako je suprug, pogotovo sad kad je u drugom stanju, stalno mazi i pazi, a ona trudnoću podnosi odlično.

'Bogu hvala, sve je dobro. Radosni smo u molitvi i zahvaljujemo Gospodinu svaki dan na misi. Isus nas čuva', pohvalila se Simona i dodala kako će bebin spol znati krajem godine.

Simona je u prvom braku s ekscentričnim poduzetnikom Antom Gotovcem dobila desetogodišnju kćer Gabrijelu, koja danas s majkom i očuhom, koji ju je prihvatio kao vlastito dijete, živi u Linzu u Austriji.

Bivši supružnici punili su novinske stupce razuzdanim tulumima, na kojima je bilo i orgija te droge, a Mijoković se poslije razvoda okrenula vjeri i Crkvi.

Bivšeg supruga Antu danas smatra najboljim prijateljem i bratom po Isusu.

Gotovac je također pronašao sreću u drugom braku. Prošli mjesec oženio je Beograđanku Jelenu Miljuš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:20