KRITIČNO JE

BEZAZLENA IGRA SA PSOM PRETVORILA SE U BORBU ZA GOLI ŽIVOT Legendarni roker nezgodno pao i udario glavom, morat će na operaciju mozga

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.09.2018. u 12:51

The Allman Brothers Band, Jaimoe, Berry Oakley, Duane Allman, Butch Trucks, Greg Allman, Dickey Betts, circa 1969, Image: 98207250, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

The Allman Brothers Band snimljeni 1969. godine (Dickey Betts stoji prvi s lijeva)

 

Dickey Betts (74), američki glazbenik i osnivač kultnoga rock benda The Allman Brothers Band, završio je u bolnici poslije bizarne nesreće koju je u ponedjeljak navečer doživio u dvorištu obiteljske kuće koju u saveznoj državi Floridi dijeli sa suprugom Donnom, prenio je The Mirror.

Naime, legendarni gitarist u kritičnom je stanju nakon što je, igrajući se sa svojim psom, nezgodno pao i udario glavom. Betts je zadobio krvarenje mozga, a već ovaj petak ići će na operaciju koja bi, nadaju se liječnici, trebala smanjiti oteklinu.

- Dick je oduvijek bio nevjerojatan borac i zato čvrsto vjerujem kako će dobiti i ovu bitku - izjavila je njegova supruga Donna.

Vremešni roker prije samo mjesec dana imao je blaži moždani udar, zbog kojega je morao otkazati već najavljene koncerte.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo