HIT NA MREŽAMA

BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH GLUMICA JUGOSLAVIJE, A OVA FOTKA PODSJETILA JE I KAKVA JE SEKS BOMBA BILA Njena slika u bikiniju osvanula je na Instagramu

 
Pula,120802-ziv-Medeja na Malom Brijunu, Mira FurlanFoto:Goran Sebelic

Negdje 80-ih godina prošlog stoljeća, mlada Mira Furlan pozirala je u bikiniju za radio i TV prilog beogradske Politike. Svojom ljepotom i karizmom tada je pokoravala naslovnice.

A njena je ljepota i danas vidljiva, iako joj je 61 godina, ova glumačka diva i dalje zrači onom iskonskom životnom energijom.

Osvaja na pozornici, ali evo odnedavno, i na društvenim mrežema.

Na Instagram profilu foto.nostalgija osvanula je njena fotografija koja nekim novim generacijama može biti upoznavanje, a nekim starijim generacijama, podsjećanje na seksipil Mire Furlan.

#mirafurlan #sexy #hot #beach #sea #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @foto.nostalgija on

Glumačkim angažmanom u drami HNK Ivana pl. Zajca “Kasandra”, postavljenoj prema istoimenom romanu njemačke spisateljice Christe Wolf, Mira Furlan se nedavno ponovo vratila glumi na hrvatskim pozornicama.

Za Azru je iz svog kalifornijskog doma, gdje živi posljednjih godina, nedavno ispričala: "Amerika je, kao što znamo, vrlo zatvorena zemlja, koju ne zanima ništa osim nje same. Mislim da većina Amerikanaca ne zna gdje je točno bila zemlja zvana Jugoslavija. Kao što ne znaju ni gdje su nove zemlje nastale na tom prostoru. Sve je to za većinu stanovništva nepoznanica. Ne znam statistiku, ali znam da je ogroman broj Amerikanaca koji nemaju putovnice, jer im, nikad nije palo na pamet putovati izvan svoje ogromne zemlje. Tako da je za njih priča o nekom, navodno, visokom statusu u nekoj opskurnoj zemlji za koju nisu čuli ni dok je postojala, a kamoli kad je prestala postojati, jedna potpuno neuvjerljiva i mutna priča."

Emigracija je teška disciplina, jer čovjek mora neminovno promijeniti vlastiti stav i pristati na tuđu sliku o sebi. Stvari se bitno mijenjaju i tu promjenu treba prihvatiti. To nije lako', dodala je Furlan.

Admir Buljubašić/CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:17