O SVEMU SNIMIO FILM

'BILA JE ZAHTJEVNA I SEBIČNA. NEKOLIKO PUTA ZAMALO ME ODVELA U SMRT' Bivši suprug iznio šokantne optužbe na račun pokojne Whitney Houston

 
Bobby Brown i Whitney Houston
 Profimedia, Film Stills

Američki glazbenik Bobby Brown (49) producirao je dvodijelni autobiografski dokumentarni film "The Bobby Brown Story", u kojemu je iznio detalje iz burnog privatnog života, i to u razdoblju od 1985., kad se raspao njegov bend New Edition, do danas.

No najzanimljiviji dijelovi dokumentarca tiču se, naravno, Bobbyjeve pokojne supruge Whitney Houston i njihova turbulentnoga braka. Tako je Brown otkrio kako je glazbena diva na dan vlastita vjenčanja šmrkala kokain jer je, kako mu je sama rekla, "bila nervozna".

- Ja sam uvijek bio izgubljena duša, a ona je bila diva - zahtjevna i sebična - tvrdi američki glazbenik. Također je otkrio kako je upravo pokojna Houston bila kriva za njegovu ovisnost o opijatima, koja ga je u nekoliko navrata zamalo odvela u smrt.

- Nije tajna da smo se oboje drogirali, ali situacija je definitivno izmakla kontroli nakon što nam se 1993. godine rodila kći Bobbi Kristina. Tad smo konzumirali sve što smo mogli, i to na dnevnoj bazi - govori Bobby u kontroverznom filmu, a prenosi The Mirror. U jednoj sceni glazbenik čak rekonstruira događaj kad je pod utjecajem opijata uperio pištolj u Whitney nakon što ga je "uhvatila paranoja da ga vlastita žena želi ubiti".

A nakon što je Brown 2000. uhićen i poslan u zatvor na 26 dana, upravo mu je Houston, tvrdi on, nudila drogu kad se vratio kući.

- Znala je da želim ostati 'čist', ali nije ju bilo briga - govori Bobby.

U kontroverznom filmu osvrnuo se i na nasilje koje je obilježilo njihov brak. Iako ga već godinama prati glas zlostavljača, glazbenik tvrdi kako je samo jednom udario pokojnu suprugu, i to sasvim slučajno.

- Whitney je u naš dom dovela drugog muškarca. Poludio sam i prebio ga 'na mrtvo ime', a ona je nastradala jer se pokušala umiješati - opravdava se Brown u dokumentarcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:43