MUČNA ISPOVIJEST

'BILA SAM DJEVICA. ČUVALA SAM SE ZA BRAK. PLAKALA SAM, VIKALA DA NE ŽELIM SEKS, ALI SVEJEDNO ME SILOVAO' Američka pjevačica optužila člana boy benda

 
Melissa Schuman
 Profimedia, Alamy

Američka glumica i pjevačica Melissa Schuman, bivša članica popularnog ženskog benda Dream, koji se raspao prošle godine, optužila je Nicka Cartera iz Backstreet Boysa za silovanje, prenose strani mediji.

Melissa je u podužem blogu napisala kako je četiri godine starijeg kolegu upoznala 2002. na setu jednog televizijskog filma - Nick ju je, tvrdi, jednoga dana poslije snimanja pozvao na druženje u njegov apartman.

- Odveo me u kupaonicu i počeo ljubiti. Odmah sam mu, jasno i glasno, dala do znanja kako ne želim ići dalje od toga. Odjednom je postao grub i na silu me oralno zadovoljio. Tražio je da mu napravim isto, ali odbila sam. Tad je potpuno poludio od bijesa. Užasno sam se bojala - napisala je Melissa.

Dodala je kako ju je Carter poslije toga odvukao u sobu, bacio na krevet, popeo se na nju i silovao je.

- U suzama sam mu govorila kako ne želim seks s njim. Objašnjavala sam mu da sam djevica i da se želim čuvati za budućeg supruga. Preklinjala sam ga da me pusti na miru, a on mi je samo cinično šapnuo u uho: 'Ja bih mogao biti tvoj suprug' - napisala je Schuman u blogu.

Nick joj je tjednima poslije silovanja slao prijeteće poruke, a Melissa se, iako posramljena i prestravljena, na kraju ipak povjerila menadžeru. Namjeravala je, tvrdi, tužiti Cartera, ali svi su joj rekli kako će si tako zauvijek uništiti ugled i karijeru.

- Menadžer me potpuno obeshrabrio. Uvjerio me da Nick ima najbolje branitelje u državi i kako nema šanse da ga osude - prisjetila se ova 33-godišnja američka pjevačica.

U blogu je također objasnila kako je odlučila sve iznijeti u javnost nakon što je na jednom portalu pročitala da još jedna žena optužuje člana benda Backstreet Boys za seksualni napad.

Carter još nije komentirao Melissine navode.

SEOUL, SOUTH KOREA - FEBRUARY 24:  (L to R) A.J. McLean, Howie Dorough and Nick Carter of the Backstreet Boys onstage at AX-hall on February 24, 2010 in Seoul, South Korea.  (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images
Nick Carter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:53