ZABRINULA OBOŽAVATELJE

'BILO JE TO TEŠKO PUTOVANJE, ALI NAJGORE JE IZA MENE' Popularna 'kućanica' objavila selfie s kratkom kosom i otkrila: 'Preboljela sam rak'

 
 INSTAGRAM, Profimedia

Marcia Cross (56), koja je u popularnoj TV seriji "Kućanice" utjelovila uštogljenu perfekcionisticu Bree Van de Kamp, na Instagramu je objavila šokantnu vijest - naime, američka glumica imala je, ali i preboljela - rak anusa.

- Neizmjerno sam sretna i zahvalna što sam živa. Samo bih voljela da mi kosa što prije ponovno naraste. Tužna sam jer je otpala, sad je duga svega oko dva i pol centimetra i izgleda očajno - napisala je Marcia na društvenoj mreži.

Mnogi obožavatelji itekako su se zabrinuli kad su vidjeli fotografiju svoje omiljene zvijezde s kratkom kosom, no Cross ih je vrlo brzo smirila objasnivši kako je sad "potpuno zdrava".

- Bilo je to teško putovanje, ali najgore je iza mene. Nakon što sam javno napisala riječi 'rak' i 'gubitak kose', osjećam se oslobođeno. Hvala svima na predivnim porukama potpore i ljubavi koju mi šaljete - objavila je glumica.

Inače, Marcijin suprug, burzovni mešetar Tom Mahoney (60), također je prebolio rak 2010., a njezin bivši dugogodišnji partner, glumac Richard Jordan, preminuo je 1993. od tumora na mozgu.

Marcia Cross arriving at the Life Ball 2014 in Vienna's Town Hall square, Vienna, AUSTRIA -31/05/2014. The Life Ball in Vienna is a charity event supporting people with HIV or AIDS/SCHNEIDERPRESS_schneiderpress.15/Credit:JOHN FARR/SCHNEIDER PRESS/SIPA/1406011041, Image: 230269465, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Marcia Cross

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:15