LOŠA ODLUKA

BIVŠA MISICA 'Pod teretom slave postala sam opsjednuta izgledom, a jedna estetska operacija dovela me do ruba smrti'

 
Danielle Lloyd
 Profimedia, Landmark

Danielle Lloyd prije 15 godina osvojila je laskavu titulu Miss Engleske, a 2006. ponijela je još jednu lentu - tad je, naime, proglašena i najljepšom ženom u Velikoj Britaniji. No atraktivnoj brineti prirodno očito nije bilo dovoljno lijepo pa je u nekoliko navrata otišla pod nož zbog čega, danas, kaže, itekako žali, a u intervjuu za BBC objasnila je i zašto.

Naime, nakon što je svojedobno povećala grudi, jedan implantat umalo je ubio Danielle (35), inače majku četvero djece - sinova Archieja, Harryja, Georgea i Ronnieja.

- Jednog jutra probudila sam se u lokvi krvi... Implantat je tijekom noći samo 'eksplodirao'... Završila sam u bolnici i bila na rubu smrti... Izgubila sam tri i pol litre krvi, a odrasli čovjek u tijelu ima između četiri i šest litara... Preživjela sam zahvaljujući transfuziji - prisjetila se bivša Miss Engleske i Velike Britanije, a prenio je The Mirror.

Lloyd kaže kako je u mladosti pod teretom slave postala opsjednuta izgledom, a estetskim operacijama htjela si je podignuti samopouzdanje, no danas je svjesna kako je to bio vrlo loš potez i više, srećom, tako ne razmišlja.

- Grudi su bile najvažniji dio karijere i na njima sam jako dobro zarađivala, ali sad imam potpuno drugačije prioritete - na prvome mjestu su mi obitelj i zdravlje, sve drugo je manje bitno - zaključila je Danielle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:57