SAMO U SPLITU

BIVŠU DJEVOJKU NAŠEG TENISAČA NAMJERNO ZAKLJUČALI NA KROVU! 'Očito joj nisam pretjerano simpatična. Ne znam zašto, majke mi, prvi put je vidim!'

 
Valentina Miletić
 Branimir Boban / CROPIX

Valentina Miletić (27) domaću javnost prvi put zaintrigirala je kad je 2011. proglašena Kraljicom Dalmacije, a samo godinu dana poslije natjecala se i na izboru za Miss Universe Hrvatske. No većina je ipak najviše pamti po dvije ljubavne veze - prvoj s nogometašem Markom Livajom (25) i drugoj s tenisačem Bornom Ćorićem (21).

Zgodna manekenka trenutačno je zaposlena kao voditeljica na radiju Ultra Split, a svojih 15.000 pratitelja na Instagramu u slobodno vrijeme redovito uveseljava objavljivanjem atraktivnih fotografija. A na posljednjoj takvoj u nizu opisala je i jednu prilično bizarnu anegdotu koju je doživjela sa susjedima u rodnome Splitu.

- Ima nešto u ovim pogledima s krovova... A zbog ove slike ostala sam zaključana na krovu i to ne slučajno... Inače imam super susjede, ali danas sam otkrila da imam i jednu kojoj nisam pretjerano simpatična (ne znam zašto, majke mi, prvi put je vidim). Ne samo da mi je skoro zabranila da se popnem na krov koji je valjda jednako moj kao i njezin, nego me uz to još iz inata zaključala tamo pa je fotografija dobila i svoju priču, a takve najviše volim. Samo u Splitu! Ne možeš mene iznervirat', ne ovako! A kakvi ste vi sa susjedima? - napisala je Valentina na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:56