ČISTA LJUBAV

Boris Novković nakon tri propala braka ponovno ljubi: Na premijeru filma o Vatrenima stigao u društvu 26 godina mlađe najseksi Hrvatice!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.05.2018. u 11:27

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Boris Novković s djevojkom Anom Hanić

 

U Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu održana je premijera dokumentarnog filma Vatreni o osvajanju brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Na premijeru su stigla brojna poznata lica, ali jedan par izazvao je osobitu pozornost.

Naš poznati pjevač Boris Novković (50) stigao je u pratnji dugonoge plavuše, a za Gloria.hr potvrdio je kako je ponovno zaljubljen. Njegova odabranica je 24-godišnja Zagrepčanka Iris Volf, manekenka agencije Midiken koju je 2015.godine Globus izabrao za najseksi Hrvaticu.

Studentica modnog dizajna u Zagrebu nije krila sreću uz glazbenika koji iza sebe ima tri propala braka, s Bojanom Gregorić Vejzović, Lucijom Matić i Ines Katić. Možda će mu se baš kako i pjeva u svojoj pjesmi, ovoga puta uistinu dogoditi 'Čista ljubav'...

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo