'LJUBAV JE NA SELU'

BURAN POSLJEDNJI AGROTULUM SEZONE Pohotna Nikolina mahala prstenom, a Valentina ronila suze: 'Ja nikad ne bih napravila što je ona izvela...'

 
 RTL

Deveta sezona RTL-ova poljoprivrednog reality showa 'Ljubav je na selu' bliži se kraju, a za tu prigodu okupila se cijela ekipa; farmeri i sve njihove djevojke.

Rendez-vouz dogodio se u Ivaniću, a djevojke su odmah komentirale svoje bivše suparnice, kao i one koje se nisu pojavile.

Na posljednjem tulumu pojavili su se i oni farmeri koji nisu prošli dalje, odnosno nisu dobili dovoljan broj pisama, a pozivu se nije odazvala Irena Lalin, koja nije željela doći zbog Gorane Žižić.

- Ne znam, rečeno mi je da se nije pojavila zbog mene - komentirala je Gorana, dodajući kako Irena očito nije imala hrabrosti doći.

Nakon što ih je voditeljica Marijana Batinić sve "izrešetala" pitanjima o tome kako tko stoji sa svojim odabranicama, Denis i Monika pohvalili su se da su zaljubljeni preko ušiju, a Nikolina i Josip pokušali su definirati svoju vezu, ali nije im išlo, no Nikolina je ponosno pokazala prst na koji je ipak stavila Josipov prsten.

Kad je došao red na Ivonu i Darija, Ivona je rekla kako ona i njezin farmer više nisu razgovarali, a Dario je dodao da mogu biti samo prijatelji i ništa više.

RTL

Nadin je pak priznala kako bi Dariju možda i dala drugu šansu ako joj je ponudi, iako ju je zaljubljenost prošla.

Marijana je pitala i Martinu te Zoricu što misle o vezi Vatroslava i Valentine, ali djevojke nisu imale komentara pa je Valentina zaključila da su djevojke ljubomorne na nju. No, Vatroslav je rekao kako ni on sam nije siguran u njihovu vezu.

Hrvoje i Sandra otkrili su kako poslije incidenta na tulumu u Istri nisu uopće razgovarali.

- Sandra je od prvoga dana ljubomorna na Lanu i neuvjerena da je ona bila moj prvi izbor i bez obzira na to koliko god puta sam je pokušao razuvjeriti i koliko god puta je odabrao, ona i dalje vjeruje da imam nešto s Lanom - zaključio je Hrvoje.

- Također, trebao bih se ispričati Tanji jer joj nisam pružio priliku da je bolje upoznam - rekao je poslije Hrvoje.

Nakon što im je pokazala presjek cijele sezone, Marijana je upitala najstarijeg farmera zašto je odabrao ženu s kojom se najviše svađao, pa se Miljenko pokušao izvući govoreći da je Zorku ostavio kod sebe na imanju jer je najbolje znala sa životinjama.

Denis i Monika morali su se braniti nakon njihova presjeka sezone jer je Ines odmah rekla kako su i ona i Irena znale da se Denisu najviše svidjela Monika. No, brzo je obrana "pala" jer su ih svi pohvalili da su najljepši par.

Dario je nakon svoga videa dobio "jezikovu juhu" od Marijane zbog svoga ponašanja prema Ivoni i dopisivanja s Valentinom putem Facebooka, a Ivona je komentirala da njih dvoje sad nemaju ama baš nikakav odnos.

RTL

- Jesi li još uvijek ljuta na Valentinu - upitala je Ivonu Marijana.

- Pa razočarala me i nije u redu da je tako pred svima rekla sve što je rekla, trebala je to reći meni - odgovorila je Ivona.

- Ja bih razumio da smo se dopisivali samo ja i Valentina, ali svi smo se dopisivali - ubacio se farmer Dario branivši samoga sebe.

- Ja nikad ne bih zbog ovakve gluposti reagirala kao što je ona reagirala, ali nismo svi isti - uplakano je ispričala Valentina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:52