KAO IZ BAJKE

ČAROBNA SVADBA GLUMICE HILARY SWANK U ŠUMI Mladenka je nosila romantičnu dizajnersku vjenčanicu na kojoj se radilo čak 150 sati

 
Glumica Hilary Swank i njezin suprug Philip Schneider.
 Profimedia, KCS Presse

Glumica i producentica Hilary Swank i poduzetnik Philip Schneider započeli su svoju ljubav jednim bezazlenim brunchom, no čini se da će ona ipak trajati zauvijek. Naime, par se vjenčao 18. kolovoza u šumskom rezervatu u Kaliforniji, a Hilary je nosila prekrasnu vjenčanicu Ellie Saab Couture.

Par se upoznao na spoju na slijepo koji su im namjestili zajednički prijatelji. Ispričali su da su se našli u 10 sati ujutro, nakon čega su zajedno proveli cijeli dan jer su uživali skupa. Godinu i pol kasnije, par se zaručio, a Hilary je tada medijima rekla da ne zna zašto su toliko dugo čekali na zaruke. Pronašli su i idealno mjesto za svadbu, a kako i Hilary i Phillip jako vole prirodu, odmah su znali da se žele vjenčati u blizini svog doma u Kaliforniji tako da mladenku otac može otpratiti do oltara, s obzirom na to da je prije tri godine imao transplantaciju pluća pa ne smije letjeti.

'Pronašli smo točno to što smo tražili, rezervat Santa Lucia u Kaliforniji. To je zapanjujuća privatna zajednica okružena drvećem starim više od 800 godina', rekla je Hilary, koja je na svadbi nosila prekrasnu Ellie Saab vjenčanicu. Haljina izgleda baš kao da je osmišljena za tu čarobnu lokaciju na kojoj se svadba i održala. Vjenčanica se sastojala od 25 metara Chantilly čipke, osam metara svilenog šifona i šest metara organza svile, a njezina je izrada trajala čak 150 sati. Od toga je 70 sati trebalo samo za izradu veza. Na haljini je marljivo radilo sedam ljudi, piše Vogue.

'Htjela sam nešto romantično i bezvremensko, što odgovara lokaciji na kojoj smo se vjenčali. Bilo je točno kako sam zamišljala, i još ljepše!', rekla je Hilary.

Hilaryna je kuma bila njezina najbolja prijateljica, glumica i aktivistiknja Mariska Hargitay, dok je Philipov kum bio njegov otac Phil. Par je vjenčao dragi prijatelj mladenke, velečasni Michael Beckwith, kojeg HIlary poznaje od djetinjstva.

Mladenka je hodala prema oltaru dok je u pozadini svirala pjesma 'Two Sunsets' Ludovica Einaudija, koju i ona i Phillip obožavaju, a pratio ju je otac. Prijatelji Karen i Willa Giffin pjevali su im 'When you say nothing at all', a na gitari ih je pratio Hilarin nećak Brandon Swank. Philipov najbolji prijatelj, glumac Misha Collins pročitao je emotivnu pjesmu koju je napisao posebno za sretni par. Zatim su razmijenili zavjete i prstenje.

'Nemam riječi kojima bih to opisala. Preplavila me takva zahvalnost što se udajem za čovjeka svojih snova i što su s nama bili svi ljudi koje volimo, na takvom divnom mjestu. Bilo je to zaista ostvarenje snova', ispričala je glumica.

Na zabavi koja se održala kasnije, Hilary je odjenula Diorovu haljinu koja je za nju posebno dizajnirana, a na nogama je imala cipele Christiana Louboutina.

Proslava se nakon same ceremonije vjenčanja održala u prekrasnoj rustikalnoj štali, sto godina staroj. Prostor je bio osvjetljen stotinama svjetiljki. Stolovi su bili ukrašeni svijećama i cvjetnim aranžmanima. Gosti su jeli salatu od špinata i kelja, losos sa tzatziki umakom, pečenu govedinu s umakom chimichurri i veganske cvjetače na roštilju s pesto umakom, a tu je bio i niz priloga te šampanjac za zdravicu. Kao desert je bila poslužena dekadentna bezglutenska i veganska torta od čokolade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:32