RAZBJESNILA APENINE

'CIGANKO, MARŠ! NE PLJUJ PO DRŽAVI KOJA TE SPASILA OD BIJEDE! KOLIKO STE PUTA VI HRVATI BILI PRVACI SVIJETA?' Talijani poludili zbog objava Nine Morić

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.11.2017. u 12:59

INSTAGRAM

 

Nije tajna da je Nina Morić velika obožavateljica sporta, osobito nogometa, a od vijesti da je njezina Hrvatska remijem protiv Grčke izborila plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. našu manekenku još je više obradovala činjenica da će Italija, u kojoj živi, utakmice gledati samo na televiziji.

Naime, Nina je na Facebooku objavila status u kojem se itekako narugala Talijanima, a oni to, naravno, nisu baš najbolje prihvatili.

- Ne očajavajte, možete gledati svjetsko nogometno prvenstvo kod mene, svi ste pozvani u moju kuću - napisala je Morić i izazavala neviđeni bijes među Talijanima.

- Ciganko... Koliko je ono trofeja Hrvatska osvojila? Onaj za najjadniju (najsiromašniju) državu se ne računa... Vrati se kući i prestani pljuvati po zemlji koja te izbavila iz bijede! Rugaš se reprezentaciji koja te hrani! Da nije bilo Italije, po vama bi još padale bombe! Prava se javila - obična izbjeglica koja ne poštuje zemlju koja ju je objeručke prihvatila... Svinjo! - ovo su samo neki od gnjevnih komentara ispod Ninine objave.

No čini se kako je nekolicina Talijana i poslije poraza od Švedske ipak odlučila navijati za Hrvatsku u Rusiji, a jedan od njih za takvu odluku ima prilično bizarno objašnjenje, koje mu definitivno ne ide u prilog.

- Kreteni i neznalice, pa za koga će Hrvatica navijati ako ne za Hrvatsku?! Uostalom, podsjećam vas da su baš ti njezini Hrvati bili naši saveznici u Drugom svjetskom ratu - objasnio je jedan Talijan.

 

ELIPSO

Izdvajamo