RAZBJESNILA APENINE

'CIGANKO, MARŠ! NE PLJUJ PO DRŽAVI KOJA TE SPASILA OD BIJEDE! KOLIKO STE PUTA VI HRVATI BILI PRVACI SVIJETA?' Talijani poludili zbog objava Nine Morić

 
 INSTAGRAM

Nije tajna da je Nina Morić velika obožavateljica sporta, osobito nogometa, a od vijesti da je njezina Hrvatska remijem protiv Grčke izborila plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. našu manekenku još je više obradovala činjenica da će Italija, u kojoj živi, utakmice gledati samo na televiziji.

Naime, Nina je na Facebooku objavila status u kojem se itekako narugala Talijanima, a oni to, naravno, nisu baš najbolje prihvatili.

- Ne očajavajte, možete gledati svjetsko nogometno prvenstvo kod mene, svi ste pozvani u moju kuću - napisala je Morić i izazavala neviđeni bijes među Talijanima.

- Ciganko... Koliko je ono trofeja Hrvatska osvojila? Onaj za najjadniju (najsiromašniju) državu se ne računa... Vrati se kući i prestani pljuvati po zemlji koja te izbavila iz bijede! Rugaš se reprezentaciji koja te hrani! Da nije bilo Italije, po vama bi još padale bombe! Prava se javila - obična izbjeglica koja ne poštuje zemlju koja ju je objeručke prihvatila... Svinjo! - ovo su samo neki od gnjevnih komentara ispod Ninine objave.

No čini se kako je nekolicina Talijana i poslije poraza od Švedske ipak odlučila navijati za Hrvatsku u Rusiji, a jedan od njih za takvu odluku ima prilično bizarno objašnjenje, koje mu definitivno ne ide u prilog.

- Kreteni i neznalice, pa za koga će Hrvatica navijati ako ne za Hrvatsku?! Uostalom, podsjećam vas da su baš ti njezini Hrvati bili naši saveznici u Drugom svjetskom ratu - objasnio je jedan Talijan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:36