SLAVONKA OPET PROVOCIRA

'CURO, SAMO DALJE PO SVOME, PLES NIKOGA NIJE UBIO!' Kontroverzna Sarah objavila novi video iz teretane, njezin 'guzotres' opet podijelio javnost

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.01.2018. u 09:16

INSTAGRAM

 

Vukovarku Saru Seifert (18) upoznali smo u televizijskom showu "Supertalent", koji je ovoj twerkašici očito poslužio kao odlična odskočna daska u plesnoj karijeri - Sarah je, naime, poslije pojavljivanja na audiciji zatrpana gažama po klubovima diljem Hrvatske, a obožavatelje redovito obraduje i novim "vrućim" snimkama. Posljednja u nizu, ona iz teretane, već ima skoro 100.000 pregleda na YouTubeu.  

- Martina Tomčić na aparatima! Kraljice, bomba si! Najbolje dupe u Hrvatskoj, sve žene su ljubomorne! Curo, samo dalje po svome, ples nikoga nije ubio - samo su neki od komentara ispod Sarine snimke.

Naravno, ima i onih koje Vukovarkin 'guzotres' baš i nije previše impresionirao.

- Koji komad ženske budale... Ono što si napravila na 'Supertalentu' u narodnoj nošnji - sramota. Stidi se što si Slavonka... Fuj! Ne znam kome se ovo može sviđati. Mlati tom salastom guzičetinom gore-dolje, nema pojma o twerkanju. Sačuvaj nas Bože ovakvih plesačica i njihovih istomišljenika - zaključili su neki.

 

 

Izdvajamo