ČEKALI SU 14 GODINA

DAN POSLIJE IZAZOVA JASMINA SAZNALA DA JE TRUDNA 'Trenerica Nika bila je u panici i ispričavala se jer je vikala na mene... Show nam je donio čudo!'

 
Jasmina, Leon i Denis Takač s rođakinjom Paolom Grediček
 RTL

Eliminator u RTL-ovu showu "Fittest Family" u kojem su u četvrtak snage odmjerile obitelji Takač i Križman bio je najnapetiji dosad, a o pobjednicima su presudile sekunde. Križmani su bili spretniji i tako obitelj Takač poslali kući.

Mama Jasmina mučila se s penjanjem na rampu, a poslije izazova je i povraćala zbog čega je morala intervenirati Hitna pomoć.

- Sad vam mogu priznati kako sam zapravo dan nakon tog izazova otkrila da sam trudna, što je bila vijest koja nas je potpuno oduševila. Naime, suprug i ja smo dugo pokušavali dobiti drugo dijete, ali nam to nije uspijevalo. Ovaj show nam je donio čudo, vjerujem da je to sve zbog toga što su nam misli bile vezane uz show i što smo se opustili. Presretna sama, a s trudnoćom je sve u najboljem redu - izjavila je za RTL Jasmina.

I trenerica Nika Fleiss bila je izbezumljena kad je saznala vijest o trudnoći.

- Prvo je bila u panici i stalno se ispričavala jer je vikala dok sam se pokušavala popeti na rampu. No ja to nisam doživjela kao viku, nego kao bodrenje. Stalno je ponavljala da nije znala da sam trudna pa sam joj rekla da nisam znala ni ja - kroz smijeh priča Jasmina koja s oduševljenjem priča o Niki.

- Stvarno nam se posrećilo s trenericom, ona je divna, ma čudo od žene! Jako je pozitivno utjecala na nas - otkriva Jasmina pa dodaje da su i suprug Denis i 14-godišnji sin Leon presretni što bi u obitelj u studenom trebala stići prinova.

- Uživam doma, gledam show i radujem se narednim mjesecima. Iskreno, čak smo se malo bojali reakcija susjeda, ali svi su toliko zadovoljni i puni potpore da nismo ni trenutka požalili što smo bili dio showa. Kako bismo i požalili kad nam je show donio ono najvrjednije - emotivno će Jasmina.

- Mene su svi odmah proglasili najslabijom karikom i odmah sam priznala da to i jesam. Ali silno smo se trudili i davali sve od sebe. Mi smo sebi pobjednici - zaključila je ponosna trudnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:24