NIŠTA BEZ LATINA

Denis Latin: Nema prave ‘Latinice’ bez mene

‘Latinica’ je autorski zaštićena, ali to nikoga ne priječi da pravi kopije. Denis Latin o interesu Srđana Šapera da preuzme licencu za Latinicu
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

ZAGREB - Srđan Šaper uime svoje beogradske producentske kuće želi kupiti licencu za ‘Latinicu’ ? Prvi glas! Ne znam što bih rekao, jer mislim da je ta trgovina nemoguća. ‘Latinica’ je autorski zaštićena, ali, naravno, to nikog ne priječi da napravi bolju ili lošu kopiju te emisije. Tako danas gotovo svaka televizija na prostorima bivše Jugoslavije, a i šire, ima emisiju koja podsjeća na ‘Latinicu’ - tvrdi Denis Latin, autor i urednik emisije, koja je skinuta s HTV-ova programa.

- Tajna uspjeha je u meni. Znam, zvuči prepotentno, ali ne znam na koji bih to drugi način rekao. Nije stvar samo u prilozima, gostima i voditelju, nego je srž u tome da sam ja voditelj i urednik koji je cijeli svoj tim godinama okupljao, da sam čovjek koji bdije nad svakom reportažom... Ja sam control freak, a ‘Latinica’ je uspješna upravo zbog toga. I to se ne može kupiti. Dakle, ako netko želi kupiti pravu ‘Latinicu’, zapravo bi morao kupiti mene - objašnjava Latin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:18