LJUBAVNI TROKUT

'AKO ME NETKO POVRIJEDI, U STANJU SAM SVAŠTA NAPRAVITI, KAO I VEĆINA ŽENA' Upoznajte atraktivnu negativku koja će Ivanu Hercegu zagorčati život

 Promo Nova TV

Osim što žene na Ivana Hercega padaju zbog njegova muževna izgleda, magnetski ih privlači i doza tajanstvenosti kojom je obavijen zagrebački glumac.

Bila riječ o slučajnosti ili ne, takav je i njegov lik u popularnoj seriji 'Zlatni dvori' Nove TV.

Čim se pojavio u slavonskome selu Zlatopolju, liječnik Mladen, kojeg igra Ivan, zbližio se s glavnom junakinjom Anom, koju je utjelovila Osječanka Katarina Baban, ali planove će mu uskoro pokvariti tajanstvena žena iz njegove prošlosti.

Promo Nova TV

U seriju naime ulazi Ana Majhenić, glumica i radijska voditeljica, a u 'Zlatnim dvorima' Eva, Mladenova bivša supruga iz Njemačke. Njezin jedini cilj je ponovno pridobiti i osvojiti voljenog muškarca, pri čemu neće birati sredstva.

'Eva je zeznuta, ali sočna i punokrvna za igrati. Radi spačke, ali za njih ipak ima neka svoja opravdanja', kaže o svome liku Ana, koju smo gledali i u zabavnome showu 'Ja to mogu', a pojavila se i u hit seriji 'Kud puklo da puklo'.

Baš poput Eve, ali i svake druge žene, htjela ona to priznati ili ne, i Majhenić u stvarnome životu ponekad zna biti zlopamtilo.

'Ako me netko zbilja povrijedi, naravno da imam fazu afekta i tada sam u stanju svašta napraviti, ali srećom, to kod mene ipak ostaje samo na promišljanju koje za sada još nikada nisam sprovela u djelo', rekla je Ana, koja prvi put glumi negativku i u tome, kaže, zbilja uživa.

Dodaje kako joj je na setu odlično, a snimanje serije bez problema usklađuje sa smjenama na radiju i predstavama u kojima igra. Trenutačno je možemo gledati u 'Amaterima' kazališta Knap te 'Francekovoj teti' i 'Na zlu putu' glumačke družine Histrion.

'Već sam se naviknula na malo sna. 'Ukradem' tu i tamo koji sat, ali navečer sam u krevetu već u 22. Sve je stvar discipline', objasnila je Zagrepčanka.

S kolegama iz serije 'Zlatni dvori' odlično se slaže - iako nisu bili zajedno na godini, Ivana Hercega i Petru Dugandžić zna još sa zagrebačke Akademije dramske umjetnosti, a ovo im je prva poslovna suradnja.

Bivši par na malom ekranu u privatnom životu pak spaja ljubav prema životinjama.

A photo posted by Ana Majhenić (@anamajh) on

A photo posted by Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (@ivan_herceg_privatno) on

Ana je svojedobno volontirala u Skloništu za životinje u Virovitici, odakle je i udomila dvije kujice, Blanku i Miffy, a Ivan Herceg nedavno je sudjelovao u akciji traženja doma za napuštene psiće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:20